nlc.hu
Otthon

Sátrat kínált kiadó szállásként

Sátrat kínáltak kiadó szállásként 22 ezerért egy éjszakára

A felhasználók felháborodtak, amikor szembesültek azzal, hogy valaki egy dublini kertben felállított sátrat akar kiadni az Airbnbn-n.
Sárga-szürke kis sátor az erdőben

Az Airbnb-n sok különleges szállás megtalálható, például 7000 forintért Carrie Bradshaw lakásában is aludhatsz. Most viszont kiverte a biztosítékot, hogy egy ír Airbnb-felhasználó egy sátrat kínált kiadó szállásként, amelyért 50 fontot (22 ezer forint) kér egy éjszakáért.

A hirdetés szerint egy „egyágyas privát szobát” lehet kivenni Dublinban, de a képek alapján egyértelművé válik, hogy egy kertben felállított sátorról van szó. Ráadásul a sátor nem a füvön, hanem a betonon áll.

A hirdetés miatt sok felhasználó felháborodott, és az Airbnb-hez fordult, hogyan szerepelhet ilyen szállás az oldalon.

Volt, aki írt a tulajdonosnak, hogy ez biztosan csak egy rossz vicc. A hirdető azonban azt válaszolta, hogy nem tréfáról van szó, és hozzátette, hogy a nappalijában van több kanapé is, amelyeket szintén használhat a bérlő, ha azt kényelmesebbnek találja.

A hirdetést azóta törölték az oldalról.

Lehet, hogy az elszálló ingatlan- és albérletárak miatt a sátorbérlés lesz az új trend? Zürichben például havi 170 ezer forintból egy erkélyre felállított sátrat bérelhetsz.

(Dublin Live)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Cristofer Maximilian)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top