nlc.hu
Otthon

Kutya a háztetőn

Kutya a háztetőn: figyelmeztető tábla jelzi, senki se aggódjon a kutya miatt

A kutya gazdájához hetente akár négy-öt ember is bekopogott azzal, hogy figyelmeztesse a helyzetre.

Miután megunta a környéken lakók rémüldöző üzeneteit és kopogtatásait, figyelmeztető táblát raktott ki egy texasi nő: semmi gond nincs azzal, hogy kutyája folyton a háztetőjén mászkál, vagy bámul ki a nagyvilágra, ugyanis biztonságosan le tud jutni, és amúgy is az a kedvenc helye – írja az RTL.hu.

A Huckleberry nevű golden retriever kedvenc szabadidős tevékenységére az alábbi szöveg figyelmeztet: 

Ne essen pánikba! Értékeljük aggodalmát, de kérjük, ne kopogjon be – tudjuk, hogy ott fent van. Viszont nyugodtan készítsen róla képeket és ossza meg a nagyvilággal!

A kutyát lehetetlen lecsalogatni a tetőről, hacsak nem ajánlanak fel neki nasit, vagy egy labdát. A tetőre a kertből tud felmászni, oda pedig soha nem engedik ki, ha nincs otthon senki.

A kutya gazdájához  hetente akár négy-öt ember is bekopogott azzal, hogy figyelmeztesse a helyzetre, mielőtt kirakta a táblát. Most már ez sokkal ritkábban történik meg.

A kutyus már 5 éve is szokása rabja volt, legalább erről árulkodik ez a Twitter-bejegyzés. A posztban látható a figyelmeztetés is:

Nem is gondolnánk, de vannak kutyák, akik imádnak a háztetőn lenni, és mint egy macska, úgy kémlelni a vidéket. Ez a rottweiler is innen tartja szemmel az embereket.

kutya a háztetőn

Kutya a háztetőn – figyelmeztetés. Fotó: Twitter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top