nlc.hu
Otthon

Több száz labdával lepték meg a kutyát

Több száz teniszlabdával lepték meg a menhelyi kutyát

A négylábú olyan ajándékot kapott a közelmúltban, aminél már csak egy saját család jelenthetne számára nagyobb boldogságot.

A 2 éves Ribeye-t tavaly a Dél-Karolina állambeli Spartanburg Humane Society jótékonysági szervezet mentette, azóta is az ő gondozásokban él. Bár Ribeye szeret a menhely személyzetével játszani, a kedvenc játéka pedig a teniszlabda. 

„A menhely néha stresszes, sok zajjal, szagokkal és más állatokkal” – magyarázta Sam Clutter, a Spartanburg állatgondozója és örökbefogadási tanácsadója a The Dodo-nak.

A leselejtezett teniszlabdák újragasznosításával foglalkozó Rubber Rescue munkatársai nemrégiben bukkantak egy videóra, melyen Ribeye egy teniszlabdával játszik. Ezt követően keresték meg Cluttert, hogy szeretnének teniszlabdákat adományozni neki. Nem sokkal később egy 200 teniszlabdát tartalmazó doboz érkezett a menhelyre, Ribeye-nek címezve.

Ribeye és a labdái

Ribeye és a labdái (Fotó: Facebook/Samie Pix)

Amikor a kutyus megpillantotta a rengeteg teniszlabdát, szinte extázistba esett, feldöntötte a dobozt, a labdák szanaszét gurultak, ő pedig önfeledten ugrándozott közöttük.

„Nagyon jó volt látni, milyen boldogan kapkodja a teniszlabdáit. Teljesen feldobta a napomat” – mondta Clutter, aki reméli, hogy Ribeye mielőbb gazdára is talál majd.

„Ő a legédesebb, legszeretetteljesebb, legjátékosabb kutya. Szeretné, ha lenne egy saját doboza, tele minden olyan játékkal, amit csak el tud képzelni” – tette hozzá a gondozó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top