nlc.hu
Otthon

Szlovákul értő angol kutya

Nem hallgatott a kutya a gazdájára, aztán kiderült, hogy csak szlovákul ért

Eve brit állatorvosnő népszerű lett a TikTokon, miután megosztotta, hogy kiskutyája, Cactus nem ért angolul. Viszont furcsa módon szlovákul kiválóan.

Sokan úgy gondolják, hogy a kutya az ember „legjobb barátja” hűségének köszönhetően. Egy gazdi azonban értetlenül állt azelőtt, hogy a kutyája miért ilyen „goromba”.

Eve állatorvosnő, aki szereti a TikTokon megosztani szakértelmét és videókat szeretett vadászkutyáiról. Az állatbarát azonban néhány problémába ütközött az új kutyája kapcsán. Először azt hitte, hogy „bunkó”, amikor nem reagált semmilyen parancsra.

Végül rájött, hogy ez nem így van. Egy TikTok-klipben, amely több ezer megtekintést gyűjtött össze, Eve elmagyarázta, miért volt gondja Cactusnak a szövegértéssel.

Kiderült, hogy szlovák.

Így egy szót sem értett az angolból. Amikor azonban a nő szlovákul utasította, hogy ül (vagyis Sedieť), a kutya leült.

@eve_the_veterinary_nurse Replying to @eri_grnwld We are learning slovakian now so we can speak to him 😂 I can’t say lay down yet, but I will practice 💜 #slovakian #dogsoftiktok #puppy #funny @Austonley Irish Wolfhounds ♬ Instrumental Vibe

Ezután bemutatta, hogy Cactus milyen jó fiú, miközben számos parancsot olvasott fel szlovákul. Tudott feküdni, és tudott mancsot adni, de persze szlovákul. Mint kiderült, a kutyát Szlovákiából importálták, öt hónapig élt az országban.

„Szerintem, ha egy ideig szlovákul és angolul is szólsz hozzá, hamarosan érteni fogja az angolt” – tanácsolta egy kommentelő.

Van olyan kutya is, aki csak az ausztrál akcentust érti…

szlovákul értő eb

Cactus, aki csak a szlovák szóra hallgat (Fotó: TikTok)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top