nlc.hu
Otthon

Videó a szeretetéhes pittbullról

Átugrotta a kerítést a pitbull és vadul berontott a szomszéd házba… ölelésekért

Pittbull

Nem tudni, mire gondolt Jazz Thornton, amikor végignézte, hogy a szomszéd kutyája, egy megtermett pitbull terrier átugrik a kerítésen és beront a házába, de arra biztos nem, ami végül történt:

az ölébe feküdt és ölelést és vakarást követelt.

Szerencsére az írónő keze ügyében volt a mobilja, így dokumentálta az esetet; legalábbis a végkifejletet, amikor a kutya már mellette fekszik és láthatóan nagyon élvezi a helyzetet. Alkalmi gazdája nevetve mondogatja neki, hogy haza kell mennie, de a kutya egyszerűen túl jól érzi magát ehhez.

@jazzthornton_

This dog is too much I can’t 😭❤️ I text his owner and she said I can have him stay for a bit for cuddles. #dog

♬ Can’t Help Falling in Love – Haley Reinhart

A videó leírásából és a kommentekből kiderül, hogy végül persze szólt a szomszédnak, hogy nála van a kutyája, ő azonban csak annyit mondott, maradhat még akármennyit, hiszen láthatóan mindketten élvezik a helyzetet. A kommentelők meg persze elolvadtak a monitoruk, mobiljuk előtt. Az egyikük meg is jegyezte, hogy a nő most végre megtanulta, miért imádja mindenki a pitbullokat – legalábbis azok, akik tudják, mekkora szeretetgombócok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top