nlc.hu
Otthon

Ingyenhamburger a kirúgott tanároknak

Ingyen ad hamburgert egy étterem a kirúgott tanároknak, sőt az egyik kölcseys pedagógusról nevezték el a burgert

Kompenzálni próbálják az elbocsátott pedagógusokat.
hamburger

Mint arról beszámoltunk, több tanárt is kirúgtak, mivel engedély nélkül sztrájkoltak. Egy budapesti gyorsétteremben azonban összefogtak az elbocsátott pedagógusokért. Kiáll a személyzet a munkájukat elveszítő tanárok mellett, még pedig úgy, hogy ingyen ad nekik hamburgert – számolt be a Blikk.

Az étterem ráadásul a Kölcsey Ferenc Gimnázium egyik elbocsátott tanáráról, Palya Tamásról nevezte el az elküldött tanároknak járó ingyenhamburgert. “Palyaburger a Billogban sajnos elérhető. A gyermekeinkért és az oktatásért harcoló és ezért kirúgott tanároknak nem kell fizetniük a billogban, ha enni szeretnének” – posztolta az étterem, hozzátéve: remélik, nem lesz ebből a burgerből nagy forgalmuk.

Palya Tamás kommentben köszönte meg az étteremnek ezt a tettét: “Azt hittem először, hogy csak vicc. Nagyon kedves gesztus, köszönöm“. Az étterem erre a következőket üzente az elküldött tanárnak: “Sose adja fel és köszönjük, amit eddig is tett a gyerekekért!“.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top