nlc.hu
Otthon

Rozsda okozta a fürdőszoba vérző falait

Vér csöpögött a fürdőszoba falán, banális dolog okozta az ijesztő rejtélyt

A nő nem hagyta annyiban, kiderítette, hogy mi okozza az ijesztő „vérzést” a fürdőszobájában.
Rozsda okozta vérző falak a fürdőszobában

Egy amerikai nő megdöbbenve vette észre, hogy a fürdőszobai tükrös szekrényéből vérszerű, vörös folyadék csöpög a falra, mintha valami horrorfilmben lenne. A Kaliforniában élő Lexy Chidester először azt hitte, hogy a testvére csinálta, de amikor a véres folt másnap is megjelent, egyre kíváncsibb lett, és úgy döntött, utánajár az ijesztő rejtélynek.

Miután a kommentelők szerint „azonnal költözzön el a házból”, mert „eljött érte a sátán”, a nő vett egy penészedést kimutató tesztkészletet, és beszélt egy vízvezeték-szerelővel is, hogy mi okozhatja a problémát. A nyomozásáról szóló videókat több millióan látták a TikTokon.

Mindent átnéztek, leszerelték a szekrényt is a falról, de csak nem lelték a természetfeletti jelenség magyarázatát. Aztán miután Lexy megvitatta a fejleményeket a családjával, arra jutottak, hogy bizonyára a szekrény maga produkálja a „vérzést”.

@lexyraye Thank you to everyone who joined !! Here is the long awaited conclusion! #fyp #foryou #bleedingwall ♬ Cumbia Buena - Grupo La Cumbia

Igazuk is lett, amikor közelebbről megnézték, észrevették, hogy a fémből készült szekrény két egymásra hajtott fémlemeze között rozsda alakult ki, és – bizonyára némi fürdőszobai nedvesség hatására – onnan folyt ki a vérre hasonlító rozsdavörös lé.

(LadBible)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók: TikTok/lexyraye)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top