nlc.hu
Otthon

Lefotózták Jézus legutóbbi jelenését, egy konyhaszekrényben tűnt fel

Egy konyhaszekrényben jelent meg Jézus múlt csütörtökön

Volt, aki szerint az arc inkább William Shakespeare-re vagy Chewbaccára hasonlít.
Jézus

Mat Askham csodás bútorokat készít megrendelésre, arra azonban, ami a napokban történt vele, álmában sem számított. Miközben egy méretesebb falapon dolgozott, és a lakkozásra készítette elő, Jézus arcát vélte felfedezni az erezetben. Azonnal lefotózta, és ismerőseinek körbeküldte a különös rajzolatot, ami sokak szerint tényleg úgy fest, mint a megváltó.

Volt, aki arra buzdította, zárja be azonnal a műhelyét és alakítsa át zarándokhellyé, talán még jobban is keresne, mint asztalosként. Mat persze nem állt meg a barátainál és a családtagjainál, a közösségi oldalakra is feltöltötte a különleges fényképet, ami azután mágnesként vonzotta a kommenteket.

Az asztalos elmondta, hogy miután felfedezte Jézust a falapon, először nem volt szíve lelakkozni, de aztán folytatta a munkát. „Két szeme van, ott az orra, bajusza, szakálla és hosszú haja is van, pont, mint az igazinak!” – lelkendezett Mat, aki az esetet azért vélte meglepőnek, mert nem sokkal korábban egy nagyon vallásos barátja kereste fel a műhelyben, és hosszan beszélgettek, miközben ő a konyhával bíbelődött. 

Mat persze nem vette komolyan az üzlete bezárásáról szóló tanácsot és a falapon megjelent Jézust sem tekinti égi jelnek, inkább csak azért mutatta meg a nagyvilágnak, hogy mások napját is feldobja a szokványosnak nem nevezhető fotóval. Már csak azért sem vette annyira komolyan a jelenést, mert egyesek szerint Krisztus helyett inkább William Shakespeare-re vagy Chewbaccára emlékeztet az arc.

„Az arc most már egy duplaajtós bárszekrényben van, és az új boldog tulajdonosára bámul majd, ahányszor a megrendelő kinyitja majd” – árulta el a Jézus-rajzolat sorsáról.

A vicces kedvű kommentelők szerint Jézus azért választhatta Mat műhelyét a jelenéshez, mert ő is asztalos volt, vagyis kollégák.

Nem Mat az egyetlen, aki hétköznapi helyen futott össze Isten fiával, volt, akinek a pizzásdobozában, zsírfoltok képében jelent meg Jézus.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top