nlc.hu
Otthon

Egyfülű kutya plüsskutyája

Átalakította plüss barátját az egyfülű kutya, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint ő

Bruno pontosan tudja, hogy egy füllel is tökéletes, és most már van legjobb barátja is, aki pont olyan, mint ő.
Egyfülű kutya és egyfülű plüssjátéka

A kutyák számára ugyanolyan fontos egy játék vagy egy plüss, mint a gyerekeknek, és most ez egy nehéz sorsú négylábú életében is bebizonyosodott. A Bruno nevű kutya még csak egyéves volt, de már rengeteg szörnyűségen ment keresztül: láncra verve tartották, bántalmazták és elhanyagolták, az egyik fülét pedig egy másik kutya letépte, amikor Brunóra támadt.

A jobb sorsra érdemes négylábút az SPCA állatvédő szervezet észak-karolinai Wake megyében működő egysége mentette meg, és nekik köszönhetően elkezdődött Bruno életének boldogabb része. Minden szörnyűség ellenére a kutya lelke sokkal ellenállóbb volt, mint azt bárki is gondolta volna, talán megtört, de a szíve tele maradt reménnyel és szeretettel.

Annak érdekében, hogy a menhelyen megnyugtassák Brunót, a gondozók egy plüss kutyust adtak neki, hogy elfoglalja magát. A páros hamar elválaszthatatlan lett, az eb már nem érezte magányosnak magát, és arról is tett, hogy a kinézetét tekintve se legyen egyedül.

„Bruno letépte kedvenc plüssjátéka egyik fülét – azt a fület, amelyik neki is hiányzik. A gondozó nem hitte el, amikor ezt meglátta – írta a menhely a Facebookon. – Bruno tudja, hogy minden rendben van vele, és most már van legjobb barátja is, aki pont olyan, mint ő. Tökéletes vagy úgy, amilyen vagy, Bruno.”

Nem sokkal azután, hogy az állatvédők kitették a megható posztot a kutyáról, érkezett a jó hír: Bruno máris szerető otthonra talált. Új gazdája úgy fogadja el őt, amilyen, és természetesen az eb plüss barátja is Brunóval megy, hogy örökre együtt maradhassanak.

A kutyusok imádják, ha plüss társuk hasonlít rájuk, ez a cuki shiba inu tisztára olyan, mint plüss mása, és mindent együtt csinálnak, egy gyönyörű malamut pedig egy kis plüssmalamutot választott társául.

(The Dodo)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Facebook/SPCA of Wake County)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top