nlc.hu
Otthon

Nem várt tovább a munkásokra, főtt tésztával tömte be a kátyúkat

Megelégelte a kátyúkat, főtt tésztával tömte be az úton tátongó lyukakat

Sok autósnak okoznak fejfájást az utakon éktelenkedő kátyúk, amik kijavítása fontos lenne, néha mégis hosszan váratnak magukra a munkálatok. Ez a férfi ügyesen hidalta át a várakozási időt!
tésztával tömte ki a kátyukat

Mark Morell, akit találóan Mr. Pothole-nak neveznek a közösségi médiában, úgy döntött, hogy nem vár tovább, és instant levesbe való, főtt tésztával töltötte fel a lakóhelyéhez közeli kátyúkat. Abban bízik, hogy munkásságával nagyobb figyelmet kapnak a sok bosszúságot okozó lyukak, és végre a hozzáértők is nekilátnak azok betöméséhez.

Az akciót egy tésztát forgalmazó márka is támogatja, Mark pedig mindenkit arra buzdít, hogy kövesse a példáját. „Küldj nekünk képeket a legbosszantóbb kátyúkról a megfelelő hashtag beillesztésével, valamint a helyi önkormányzat megjelölésével!” – lelkesítette követőit.

Eddig finomabb módszerekkel próbálta rávenni lakhelye önkormányzatát arra, hogy hozza helyre az útburkolatot, azonban mindvégig süket fülekre talált. A főtt tészta ötlete úgy tűnik, végre célravezető lehet, ezért lelkesen folytatja küldetése megvalósítását.

„A kátyúk több mint 10 éve okoznak gondokat az Egyesült Királyságban, én pedig azóta kampányolok a kijavításukért. A tésztás betömés előtt műanyag kacsákat úsztattam a kátyúkban, de születésnapi tortákat is süllyesztettem bele, a horgászás és tengeralattjárók merítése mellett” – osztotta meg a lelkes kátyúharcos, aki a jelek szerint a tésztával érte el a legnagyobb sikert.

Forrás: Via, Fotó: Twitter (Mr. Pothole)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top