nlc.hu
Otthon

Kádár-kocka felújítás TikTok videó

Ismét találtunk egy átalakított Kádár-kockát – A konyha egyszerűen csodás lett

Sorra bukkannak fel az ilyen videók. Ennek a régi Kádár-kockának a fürdőszobája és konyhája eszméletlenül divatos lett.

A Kádár-kocka népszerűsége az utóbbi időben robbanásszerűen megnőtt, minden negyedik magyar tervgyári házban él, ami nem meglepő, hiszen a régi épület egy kis kreativitással elképesztő átalakuláson mehet keresztül. Pár napja írtunk róla, hogy a Designdock csapata négy hónap alatt álmodott újjá egy 95 négyzetméteres házat, de nem ők az egyetlenek, akik ekkora fába vágták a fejszéjüket, a Faber Master TikTok videói között is találni példát arra, hogyan lehet teljesen megújítani egy idejétmúlt konstrukciót. 

Videójukban az előtte-utána állapotot láthatjuk a fürdőszobában, a konyhában, az előtérben, és ha szemfülesek vagyunk, azért kiszúrhatjuk, hogy a lakás többi része is mekkora ráncfelvarráson esett át.

Kádár kocka fürdő akkor és most

A fürdőszoba akkor és most

A fehér és a faerezet kombinációja minden helyiségben jól mutat és egyfajta letisztult, naturális jelleget kölcsönöz a háznak, ami amellett, hogy most az egyik leginkább kedvelt trendnek számít, 10 év múlva sem lesz idejétmúlt. Ráadásul tényleg bármilyen kiegészítő passzol hozzá, ezekkel akár minden évszakban teljesen újragondolható a lakás arculata. 

Íme, a videó, ami után biztosan átértékeled mindazt, amit eddig a Kádár-kockáról gondoltál: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top