nlc.hu
Otthon

Kádár-kocka nappali felújítása

Új nappalit kapott a romos Kádár-kocka, olyan lett, mintha egy magazinba készült volna

Csak a külső falak álltak, mikor a munkálatoknak nekikezdtek, de most az egész hely hívogató és otthonos, ide bárki szívesen beköltözne.
Kádár-kocka nappali felújítás

Az elmúlt időszakban a Kádár-kockák ismét fénykorukat élik. A letűnt évtizedek kedvelt otthontípusa egyre kelendőbb a vásárlók körében, aminek több oka is van. Olcsó, tágas, könnyen átalakítható. Korábban már mutattunk egy teljes felújítást, ami tökéletesen bizonyította az utóbbit, sőt, már egy mosdórenoválás kulisszái mögé is meginvitáltunk.

Most viszont egy egészen más helyiség új arcát fedeztük fel a TikTok segítségével, ami nem más, mint a nappali. Ez egy olyan központi tér, ahol az ember szinte a legtöbb idejét tölti, ezért nemcsak funkcionalitásában, hanem küllemében is fontos, hogy az elvárásoknak megfeleljen.

A @dorkalangi nevű felhasználó videójából kiderül, hogy az egész felújítás másfél évükbe telt, de a végeredményt elnézve minden percét megérte a munka. A kertre nyíló hatalmas ablakok és ajtórengeteg természetes fényt engednek be a helyiségbe, a naturális színválasztás pedig igazán kellemes hangulatot teremt. Itt van tehát a bizonyíték, hogy még egy régi Kádár-kockában is simán van esély az otthonosság kialakítására.

Mutatjuk videón is az átalakulást!

@dorkalangi Másfél éves felújítás után kezd alakot ölteni a nappalink 🤘🏼 #housereno #livingroomdecor #livingroomremodel #mybohohome ♬ The Good Part - AJR

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top