nlc.hu
Otthon

Kádár-kocka fürdőszoba felújítás

Leharcoltból luxuskivitel: rá sem ismerni erre a magyar fürdőszobára felújítás után

Elképesztő, hogy egy jól megválasztott burkolat mire képes. Arról nem is beszélve, hogy a 80-as évek ikonikus színes WC-ülőkéje is ment a kukába.

A lakásfelújítás sokak rémálma, a vele járó munka ugyanis pénzt és energiát igényel – nem beszélve az ősz hajszálakról –, de már ez a Kádár-kocka felújítás is bizonyította, hogy megéri belevágni a dologba, az előtte-utána képek magukért beszélnek.

Wc felújítás TikTok

Fotó: TikTok/@fabermasterkivitelezo

Ugyanakkor egy „szimpla” fürdőszoba újragondolása is jó döntésnek bizonyulhat, a Faber Master csapatának videója is erről tanúskodik. 

Ahogyan látni lehet, a fürdőszoba abszolút leharcolt külsővel bírt, a bontás után konkrétan a téglákat és az alapot lehetett látni, amire vízálló gipszkarton került, hogy burkolni lehessen. A végeredmény azonban olyan lett, mintha egy luxusszálloda mosdóját látnánk: a bézs árnyalatok nemhogy nem unalmasak, hanem tökéletesen kiegészítik egymást, a kád hosszanti falán elhelyezkedő majolika mintás dekorcsempe pedig egyenesen fényűző benyomást kelt.  

Az egész láthatóan kényelmes és funkcionális amellett, hogy látványnak sem utolsó, és emellett fontos megjegyezni, hogy ez szintén egy Kádár-kocka falai között készült. 

@fabermasterkivitelezo Fürdőszoba ötletek. Most jöjjön egy bézs fürdőszoba felújítás. A videóban összírtuk milyen burkolat, Fuga és mosdószekrény lett használva a fürdőszoba átalakítás során. Ha a fürdőkád helyett inkább épített zuhanyzó érdekelne nézd meg ezt a videót egy Kádár kocka felújításról 👉 @Faber Master • felújítás #fabermaster #mindenamiepitoipar #felujitas #felújítás #házfelújítás #lakásfelújítás #fürdőszobafelújítás #generálkivitelezés #csempe #burkolat #burkolás #előtteutána #fürdőszobadizájn #fürdőszobatrend ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top