nlc.hu
Otthon

Hős férfiak mentették meg az ablakból kilógó babát

Két hős férfi a saját épségét kockáztatva mentette meg az ablakból kilógó csecsemő életét – videó

Az erről készült videót sokan képtelenek végignézni, annyira sajnálják a szörnyű helyzetbe került kisbabát.
Ablakból kilógó baba

Egy hősies mentőakcióról készült felvétel terjed a közösségi médiában, bár azt sajnos sehol nem írják, hogy a videó mikor és pontosan hol készült. A felvételen a balesetet nem látjuk, csak ott kapcsolódunk be a történésekbe, hogy az ablakból kiesett gyermek már lóg ki az ablak rácsai alatt, és próbál valahogy visszakapaszkodni – írja az India Times.

Óriási szerencse, hogy az esetnek szemtanúja volt egy férfi, aki felmászott a baba alá az alatta lévő ablakon kapaszkodva, és egy másik férfi segítségével eleinte kézzel próbált segíteni a gyerek feljebb tornázásában, ám miután a baba úgy fest, hogy eszméletét veszti – már nem kapaszkodik tovább, és a teste elernyed –, más taktikához folyamodik.

Egy kisszéket próbál a lába alá tolni, hogy ennek segítségével akadályozza meg a csecsemő fulladozását, akit láthatóan csak a feje beakadása tart vissza attól, hogy lezuhanjon.

A háromperces felvételt szörnyű végignézni, de a végén szerencsére érkezik a felmentő sereg. Megjelennek az ablakban ketten (talán a szülők?), és kihúzzák a csecsemőt az életveszélyes helyzetből. Azt csak remélni tudjuk, hogy nem esett a babának komolyabb baja, és az is biztos, hogy az alsó ablakból segítő férfiak igazi hősök voltak, akik mindent megtettek azért, hogy ne történhessen nagyobb baj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top