nlc.hu
Otthon

Darabokban szakadt alufólia trükk

Így oldhatod meg pikk-pakk, ha darabokban szakadt le a tekercsről az alufólia

Nincs olyan ember a világon, akit ne kergetett volna az őrületbe legalább egyszer az összegabalyodott, és első ránézésre használhatatlan alufólia.
Alufólia

Kevesebb bosszantó dolog van annál, mint amikor az ember szeretne egy darabot letépni az alufóliás gurigáról, de az elszakad, és a végén az egész tekercs használhatatlanná válik. Szerencsére a TikTok erre is kínál megoldást! a következő zseniális konyhai trükkel – amit jobb lett volna hamarabb megismerni – helyrehozható az is, ami helyrehozhatatlannak tűnik!

Volt gond, nincs gond!

Az alufóliát millió dologra használhatod a háztartásban, ám az is igaz rá, hogy amennyire hasznos, néha annyira bosszantó is tud lenni. Nem ritka jelenség, hogy a fólia összegabalyodik, és minden próbálkozásod kudarcba fullad, amikor próbálod épségben letekerni.

Valószínűleg veled is megesett, hogy minél inkább azon voltál, hogy megoldd a helyzetet, annál kilátástalanabbá vált a fóliagond, és szíved szerint azonnal a kukába dobtad volna az egészet.

Egy zseniális és végtelenül egyszerű konyhai trükknek köszönhetően túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mostantól új időszámítás veheti kezdetét. Néhány másodperc leforgása alatt elsimíthatod a gubancot és olyan játszi könnyedséggel használhatod az alufóliát, mintha mi sem történt volna! Ehhez pedig csak a tűzhelyre lesz szükséged!

@pamelascleaning2.0 Ecco come srotolare facilmente il foglio di alluminio! E tu conoscevi questo trucchetto? #tips #imparacontiktok #perte #fyp ♬ SNAP - High and Fast - Rosa Linn

Fotó: Getty Images – MirageC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top