nlc.hu
Otthon
Ruhaszárítás szárítógépben

Ezt a 6 ruhadarabot nagy hiba szárítógépbe tenni

Ha van szárítógéped, esős napokon és a téli időszakban valószínűleg imába foglalod a feltalálója nevét. Mindent azonban ebben sem lehet szárítani!

Mondjon bárki bármit, a szárítógép egy nagyszerű találmány: egyrészt megspórolja a teregetést és a nyirkos időben hosszúra nyúló várakozást a ruhák száradásáig, miközben semmihez sem fogható puhasággal ajándékozza meg a rábízott darabokat.

ruhacimke

A pirossal bekarikázott jel mutatja, ha az adott ruhadarabot nem szabad szárítógépbe tenni

Gépben vagy levegőn?

Van néhány olyan holmi, amit jobb távol tartani a szárítógéptől, akármilyen nagy is a csábítás, hogy ezeket is azzal szárítsd! 

Több ruhadarabnak már a címkéje is jelzi, hogy semmiképp sem lenne szabad szárítógépbe tenni, leginkább az alapanyagok érzékenysége vagy aprólékos megmunkálása miatt. 

A ruhák címkéjét a legtöbben nem tekintik kötelező olvasmánynak, így előfordulhatnak szárítógép-balesetek, de ha az alábbi listán szereplőket jól megjegyzed, megspórolhatsz magadnak (és a ruháknak) jó pár kellemetlen meglepetést.

Megnézem
Összes kép (7)

Nyitókép: Depositphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top