nlc.hu
Otthon

Házrobbanás Tiszaföldváron

Felrobbant a háza, amíg a kocsmában volt

A tűzoltók először azt hitték, a romok alatt rekedt.
házrobbanás

Levegőbe repült egy családi ház Tiszaföldváron, szinte teljesen megsemmisült. Hatalmas gázrobbanás volt, a bajt egy hibás gázpalack okozta – értesült a Tények. Az utcában élők nagyon megijedtek, halálra rémültek. Egyikük azt mondta, soha életében nem hallott még ekkora robbanást. Egy másik azt mesélte, annyira megijedt, hogy kirohant a ház elé.

Miután a tűzoltók kiértek, rövid időn belül megtalálták a felrobbant gázpalack maradványait, emellett két másik, sértetlen palackot is kivittek a házból. 

A tűzoltók mellett a speciális mentőket is riasztották: átvizsgálták a területet, mert ekkor még nem tudták, van-e valaki a romok alatt.

A házban egy idős férfi él. Az mentette meg az életét, hogy a robbanás idén a helyi kocsmában volt. Ha otthon tartózkodott volna, szinte biztos, hogy meghal.

Mivel most a háza lakhatatlanná vált, a rokonai fogadták be. 

Korábban arra is volt már példa, hogy a tűzhelyen felejtett pörkölt miatt robbant fel egy ambrózfalvi ház konyhája, vagy éppen teafőzés közben robbant be a szivárgó gáz egy kaposvári házban. Az utóbbi esetben a detonációnak akkora ereje volt, hogy az ott élő kirepült az udvarra.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top