Az esküvői ruháiról világhírűvé vált divattervező, Vera Wang, új irányokba vitte el kreativitását és süteménykollekciót tervezett a francia Ladurée cukrászattal.
A mennyei macaronok földi helytartója, a Ladurée ugyanis felkérte a neves designert, hogy hozzanak össze egy igazi couture kollekciót édesszájú vendégei számára. Az eredmény pedig jó eséllyel minden házasodni készülő milliomoscsemete fantáziáját megmozgatja, ugyanis kókuszos chantilly krémes macaronok, mangós esküvői torta, kókuszos és mangós mini tortácskák és egy macaronokból készített torta is készült.
A trópusi ízvilágú Vera Wang Pour Ladurée finomságok a divattervező ruhái inspirálta hófehér külsőt kaptak, apró cukorvirágokkal és szalagokkal feldíszítve. A designer desszertekről Vera Wang úgy nyilatkozott a Vogue-nak, hogy azok tervezése egészen hasonló volt ahhoz, mintha menyasszonyi ruhát tervezne, “csak ebben az esetben az ízeket és textúrákat kellett méricskélni a kelmék és a méretre szabás helyett.”
Ha valakinek kedve támadna az exkluzív tortából rendelni, húsz dolláros, vagyis kb. 5000 Forintos árral számoljon – szeletenként.
Designer Dessert: Vera Wang Launches a Confectionary Collection With Ladurée
Take a closer look at Vera Wang's new collaboration with Ladurée: http://vogue.cm/1CgB3IN
Közzétette: Vogue – 2018. január 24.