Shine

5 kipróbálásra érdemes arckrém télre, ha nagyon száraz a bőröd

Te mivel véded a téli hidegtől arcbőrödet?

A hideg és az erős szél külön-külön sem tesz jót arcbőrünknek, hát még ha együtt ostromolnak minket heteken át. Akiknek száraz, vízhiányos arcbőrük van, mindezt hatványozottan érezhetik, hiszen nem egyszerű olyan arcápolót találni, ami képes kellő védelmet, hidratálást adni a bőrnek, és viselni sem olyan, mintha a nagyi kenőcsét kentük volna magukra.

Hogy segítségetekre legyek, kerestem nektek 5 alternatívát, melyek megoldást jelenthetnek a problémára, könnyen beszerezhetők, és árban is elérhetők. Kutakodásomhoz a Krémmánia adatbázisát használtam, ahol tucatnyi vélemény található az egyes készítményekről, reméljük, nektek is hasonlóan jó tapasztalataitok lesznek velük, mint eddigi véleményezőiknek. 

5 arckrem huvos teli idore

Bioderma Sensibio Rich Krém

Kifejezetten a száraz és nagyon száraz, érzékeny bőr ápolására fejlesztették ki, mely tele van bőrpuhító, hidratáló összetevőkkel, tartalmaz gyulladáscsökkentő komponenseket és mentes a bőrirritáló illatanyagoktól, alkoholtól, sőt parabének sincsenek benne, így kisgyerekek bőrére is nyugodt szívvel használhatjuk.

Phi Cream Laurel

Ez egy nagyon tápláló és sűrű textúrájú krém, amely több mint 40 százalékban értékes növényi olajokat és vajakat  tartalmaz. Kifejezetten száraz, zsírhiányos, töredezett bőrre készült, akár a kisebb ráncokat is képes feltölteni és remek fedőkrémként funkcionál a fagyos-szeles napokon. Hosszabb téli kintlétekhez, síeléshez is jó választás lehet. Természetes és vegán kozmetikum, mely mind megjelenésében, mind illatában unisex, így férfiak számára is ideális lehet.

CeraVe Moisturizing Cream 

Összetevőit tekintve ekcémára hajlamos bőrre is használható, illatanyagmentes készítmény. Találunk benne többek között keramidokat, melyek segítik a bőr regenerációját és megakadályozzák a párolgás okozta túlzott vízvesztést, valamint koleszterolt, amely szintén a bőr természetes védőrétegének fő összetevője. Sűrű, testes krém, mely mégis szépen beszívódik a bőrbe.

Uriage Cold Cream

Kifejezetten a gyerekek érzékeny bőrére kifejlesztett bőrápoló, melyet saját részre is érdemes lehet beszerezni. Méhviaszon alapuló összetételű, többféle hidratáló és bőrpuhító komponenst tartalmazó krém, ami tökéletesen illatanyagmentes. Sűrű állagú, mégis szépen eldolgozható, az orcákra, ajakinkra, akár kézfejünkre is bátran használhatjuk, ha extra védelemre van szüksége a hidegben bőrünknek.

Mixa Extreme Nutrition gazdag, tápláló krém 

Érzékeny és nagyon száraz bőrre ajánlott készítmény. Tartalmaz bőrpuhító shea vajat, vízmegkötő glicerint, ligetszépeolajat, mely a bőrnek nagyon hasznos omega-6 zsírsavak gazdag forrása, továbbá különféle hidratáló összetevőket is. Sűrű állagú, testes arckrém, mely mégis hamar felszívódik a bőrbe, formulája enyhén illatosított.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top