Szabadidő

Légy mozifanatikus egy éjszakára!

Április 23-án, pénteken újra megrendezésre kerül a Mozifanatikusok éjszakája, egy újonnan becsatlakozott mozival, és minden eddiginél színesebb programmal.

Lassan már hagyománynak mondható, hogy egy tavaszi éjszakán tömegek vonulnak be a mozikba, és ki sem jönnek onnan egészen hajnalig.

Idén április 23-án este hattól reggel hatig nyílnak tágra a Palace Westend, Palace Mammut, Palace Duna Plaza, Palace Lurdy Ház, Palace Nyíregyháza és az újonnan csatlakozó Palace Kaposvár multiplexek kapui, hogy minden eddiginél változatosabb felhozatallal szórakoztassanak minket.

Idén végre minden fővárosi moziban lehet 3D-s filmeket nézni (tippünk: Így neveld a sárkányodat, Alice Csodaországban), és a nagy mozisikerekből (Viharsziget, Exférj újratöltve, Párterápia, Kedves John…) kb. két mozijegy áráért korlátlanul szemezgethetünk.

A filmélményeken felül a Momentán társulat tagjai fogják szórakoztatni a közönséget a budapesti mozikban ismert jelenetek improvizálásával, de a multiplexekben azon se csodálkozzunk, ha breaktáncosokba botlunk, ugyanis ők is szórakoztatják majd az összegyűlt tömeget a West Coast Swing tánciskola csapata mellett, akik páros táncokból tartanak bemutatót a fővárosi helyszíneken. Budapesten továbbá látványfodrászat, Nyíregyházán pedig rádiós DJ-k gondoskodnak a laza hangulatról, de ne feledjük: ők csak a színesítés, hiszen ez az éjszaka a filmekről szól!

Légy mozifanatikus egy éjszakára!

mozi.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top