Szabadidő

Nem mindennapi lánykérésben volt része a fiatal énekesnőnek

Párja egy zenekari próbán kérte meg Gáspár Esztert.

Nem várt meglepetésben lett része Gáspár Eszternek, azaz Estónak a Savaria Szimfonikus Zenekarral közös próbáján Szombathelyen. A fiatal énekesnő egy nappal a népszerű Hollywood Classics sorozat kezdete előtt a főpróbára érkezett, hogy a szimfonikusokkal és Danics Dórával még egyszer elpróbálják a közös számokat.

Esto már a színpadon állt a mikrofonnal, de a zenekar nem a megbeszélt dallamokat játszotta. Az énekesnő nem igazán értette a dolgot, először le sem esett neki, hogy a Love story csendült fel. Zavarában egyik lábáról a másikra állt, és segítségkérőn nézett a karmesterre, majd a cinkosan mosolygó zenészekre, de a választ nem tőlük kapta meg a kérdésére.

A hangfalakból ugyanis ismerős hang szólalt meg, mégpedig az énekesnő párja, aki feltette a nagy kérdést: “Leszel a feleségem?” A tévénézők a TV2 Tényekből ismerhetik Bartók Zoltánt, a hang gazdáját, akinek Esto természetesen igent mondott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top