Szabadidő

4 vintage nászajándék saját kezűleg készítve

Készíts nászajándékot fillérekből saját kezűleg vintage stílusban. Mutatunk ehhez 4 remek, mégis gyorsan és egyszerűen elkészíthető ötletet.

A vintage stílus legjellemzőbb tulajdonsága a régies, kopottas hatás, melyet a pasztellszínek tesznek még hangulatosabbá és egyedivé. Készíts szeretteid részére különleges vintage meglepetést. 4 praktikus, mégis csodaszép nászajándékötletet mutatunk.

Íme 4 vintage nászajándék saját kezűleg készítve

1. vintage nászajándékötlet: ablakkép

Nagyobb, lehetőleg 30×40 centiméteres képkeretet szerezz be ehhez a nászajándékhoz. A vintage színei: a fehér, a világoskék, púderrózsaszín, vagy bármilyen pasztellszínű keret megfelelő. Ha sikerül régi fakeretest vásárolnod, még egyszerűbb a dolgod. Ha új képkeretet vettél, akkor smirglipapírral óvatosan dörzsöld át kívül és belül is a kopott, rusztikus hatás érdekében. A régies hatást fokozhatod, ha az akasztóhoz madzagot, zsineget használsz.

Alkoholos filccel vagy üvegfestékkel fantáziád szerint rajzolhatsz a keret üvegére szívet vagy bármilyen motívumot, ami illik a jegyesekhez. Írhatsz egyedi üzenetet, idézetet is, vagy behelyezhetsz a keretbe a párról készült legkedvesebb fotóidat.

Íme 4 vintage nászajándék saját kezűleg készítve

2. vintage nászajándékötlet: szerelmes kép

Ehhez a rendkívül egyszerűen elkészíthető nászajándékhoz mindössze egyetlen képkeretre lesz szükséged, melyet ugyancsak érdemes kissé átdörzsölni a régies hatás fokozásáért. Szalvétát vagy régebbi újságból, magazinból kivágott képet ragassz fel a kartonra, helyezd bele a képkeretbe és tedd rá az üveglapot. Már kész is a gyönyörű saját kezűleg készített nászajándékod.

Íme 4 vintage nászajándék saját kezűleg készítve

3. vintage nászajándékötlet: falikép kigombolva

A faliképhez szintén képkeretre lesz szükséged, valamint jó sok különböző méretű és színű gombra. A gombokat anyagdarabra egyesével felvarrhatod, vagy a kerethez tartozó kartonra ragaszthatod. Egyetlen képkeretet kigombozhatsz a LOVE felirattal, de a betűket négy különböző keretben is elhelyezheted. Gyönyörű és nagyon különleges nászajándékkal lepheted meg az ifjú párt.

Íme 4 vintage nászajándék saját kezűleg készítve

4. vintage nászajándékötlet: gyöngyös gyertyák

Vásárolj 3-5 különböző magasságú poharat (vagy amennyit gondolsz), amelyekbe a méretükhöz igazodó pasztellszínű gyertyákat állíts. A poharakat tekerd körbe régies hatású zsineggel, amelyre fehér gyöngyöket fűztél fel, tetszőleges mennyiségben. A madzagot egy-egy ponton ragasztóval rögzítsd, hogy ne csússzon le a pohárról. Csodaszép és egyedi vintage gyertyákkal lepheted meg házasságra készülő szeretteidet, barátaidat.

Néhány vintage nászajándékötlet a videón

További cikkek vintage, nászajándék témában az NLCafén:

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top