Szabadidő

A szerelem hálójában: így néznek ki a 18 éves film szereplői most

Meg Ryan és Tom Hanks összeszokott párosként forgatta le 1998-ban A szerelem hálójábant, hiszen előtte már dolgoztak együtt A szerelem hullámhosszában is. "Ne sírj, eladólány!" – ez a mondat csakis Tom Hanks szájából az igazi. Karácsonykor ismét megnézhettük az egyik legromantikusabb filmet, ezen felbuzdulva rákerestünk, hogy mi történt a szereplőkkel az elmúlt 18 évben.

Heather Burns (Christina Plutzker)

 A 41 éves Burns A szerelem hálójában után is maradt a romantikus moziknál. Számos közös filmet forgatott Sandra Bullock színésznővel (Beépített szépség 1–2., Két hét múlva örökké), 2005-ben a Földre szállt boszorkányokban dolgozott együtt Nicole Kidmannel. Ajay Naidu színészhez ment feleségül.

Steven Zahn (George Pappas)

Ő is a termékeny színészek közé tartozik, akik rengeteg produkcióban dolgoztak A szerelem hálójában sikere után. ’94-ben vette feleségül Robyn Peterman színésznőt, akivel két közös gyermekük van. Zahn 2017-ben lesz 50 éves. 

Greg Kinnear (Frank Navasky)

Kinnear alig egy évvel a Lesz ez még így se! sikere után játszotta el Frank Navasky szerepét. A színész idén nyáron lett 53 éves, közel húsz éve házas, és három lánya van. Többszörös Emmy-, Golden Globe- és Oscar-díj jelölt. És hogy mit érdemes még megnézni tőle? A család kicsi kincsét.

Parker Posey (Patricia Eden)

A nő, akivel soha nem szeretnék egy liftben ragadni. Ez a szerep jutott a most 48 éves Parker Posey-ra, aki a Szerelem hálójában után játszott a Sikoly 3.-ban, a 2006-os Superman visszatérben és Woody Allen 2015-ös filmjében, az Abszurd alakban is. Énekesnőként is kipróbálta magát, így ismerte meg egykori pasiját, Ryan Adamst.

Jeffrey Scaperrotta (Matt Fox)

F-O-X. Ezt mondogatta Jeffrey Scaperrotta A szerelem hálójában filmben, amikor bementek vásárolni a könyvesboltba. Ötéves volt, amikor eljátszotta a cuki Matt Fox szerepét, és bár megpróbált felnőttként is a színészet közelében maradni, a legtöbb, ami elmondható, hogy 17 epizódban alakította Dickie Stablert a Különleges ügyosztályban.

Hallee Hirsh (Annabelle Fox) 

A Fox családban Annabelle volt Joe nénikéje, ugyanis a férfi nagyapjának volt a lánya. Halle Hirsh 11 évesen szerepelt a filmben, de sokan a Vészhelyzetből ismerik, ahol Mark Green lányát alakította. A 29 éves színésznő három éve ment férjhez, egy kisfia van.

Sara Ramirez (Rose, a pénztáros)

Fogadjunk, hogy sok Grace Klinika-rajongó nem rakta össze, hogy Sara Ramirez volt a mogorva pénztárosnő, aki nem volt hajlandó lehúzni Kathleen Kelly bankkártyáját. De jégszíve megolvadt Tom Hanks monológjától. Ramireznek egyébként ez volt élete első szerepe, azóta pedig befutott színésznőnek számít. Idén bejelentette, hogy 10 év után távozik a kórházsorozatból. 2012-ben ment férjhez.

 

Meg Ryan (Kathleen Kelly)

Meg Ryan 2008 óta szinte nem is forgatott említésre érdemes filmet, igaz, szerepelt a Web-terápia és a Félig üres sorozatok néhány epizódjában. Ryan mostanában inkább az arca miatt kerül be a hírekbe, vagy azért, mert ő lehet Liam Neeson titokzatos, új szerelme.

Tom Hanks (Joe Fox)

Ellentétben kolléganőjével, Tom Hanks annyit forgatott az elmúlt 18 évben, hogy hetek kellenének végignézni az összes filmjét. A Budapestet is megjárt Hanks már boldog nagypapa, és nemrégiben kitüntette az Egyesült Államok elnöke.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top