Szabadidő

Egy ideig még biztosan nem nyit ki a Dagály strand

Továbbra is bizonytalan, mikor adhatják át a felújítás alatt álló Dagály strandfürdőt. Az eredetileg tavaszi időpontot többször módosították, most már konkrét dátum sincs.

Már át kellett volna adni, de még mindig nem tudni, mikor nyit ki a Dagály. A helyszínen látható állapotok alapján szinte biztos, hogy néhány héten belül még nem használhatják a fürdőzők a strandot – számolt be az RTL Klub.

A munkákat eredetileg tavaszra kellett volna befejezni, aztán júniusra módosították a határidőt. Legutóbb pedig már arról volt szó, hogy valamikor a nyár folyamán nyit meg a strand.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő szerint a felújítás az ütemterv szerint haladt, és már az idei szezonban lehet majd használni a strandot. Pontos dátumot azonban nem közöltek.

Az Index azt írja, lehetséges, hogy csak a strandszezon végére, szeptember közepére készülhetnek el a teljes felújítással.

Az áprilisban lezárult közbeszerezési eljárásban ugyanis 15 hetet adtak a munkálatok befejezésére. Elképzelhető, hogy csökkentett üzemmódban az építkezés alatt is kinyitnak, de nem lesz kész a komplexum.

A strandot két éve zárták be, miután területén elkezdték építeni a vizes világbajnokságra a Duna Arénát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top