Szabadidő

Közösségi adományokból ment nyaralni, szétszedték a netezők

A brit tini összeszedett némi pénzt, és elutazott Tenerifére. Szerinte jó vicc volt, a kommentelők viszont kiakadtak.

Egy tinédzser nemrégiben elindított egy közösségi finanszírozási kampányt, mert elege lett abból, hogy a jómódúak külföldre tudnak utazni, ő viszont nem.

A brit Aiden Dugdale-nek sikerült 300 fontot (nagyjából 110 ezer forint) összegyűjteni az internetezőktől, és végül elutazott Tenerifére.

A kezdeményezés eddig is megosztotta az embereket: volt, aki jót nevetett rajta, küldött pár fontot, és jó bulizást kívánt. Más viszont elküldte dolgozni a srácot, vagy spórolást ajánlott neki.

A tinédzser most a This Morning című tévéműsorban szerepelt. Az mondta, jól érezte magát a nyaraláson, és jó vicc volt az egész. Ám utána igazi össztűz zúdult rá. Többen azt vetették a szemére, hogy amit csinált, az nem több, mint egyszerű koldulás, de volt, aki simán tolvajnak nevezte.

Az egyik kommentelő azt írta, indított egy közösségi gyűjtést egy 34 éves mellrákos nőnek és az öt gyerekének. Na de ajándékra? Soha!

Mások is azt írták, hogy beteg, kezelésre váró, reménytelen helyzetben lévő embereket szívesen támogatnak. De luxusra, plasztikai sebészetre, nyaralásra nem szabad adni.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top