Szabadidő

Gyereket szeretne a 19 éves lány a 62 éves férjétől

A hatalmas korkülönbség miatt rengeteg bántást kapnak, de ez sem tántorítja el őket a családalapítástól.

Folyamatosan támadják a trollok azt a tinédzser lányt, aki feleségül ment egy nála 43 évvel idősebb férfihoz. A kommentelők pedofilnak nevezik a férjét, de akár a nyílt utcán is kapnak hasonló beszólásokat.

A 19 éves Samantha Simpson férje 62 éves, és csak JR-ként emlegetik. Egy közös barát révén ismerkedtek meg, és egy hónap beszélgetés, telefonálgatás és csetelés után egymásba szerettek.

Nagyon jókat beszélgettünk, igazi úriember volt, és úgy viselkedett velem, ahogy korábban egyetlen férfi sem. Előtte randiztam korombeli pasikkal, de nagyon éretlenek voltak, és nem tudták, hogyan bánjanak a partnerükkel. JR-ral annyira más minden, úgy bánik velem, mint egy királynővel

– vallotta be Samantha, aki megismerkedésük idején még csak 18 éves volt.

A hatalmas korkülönbséget nem nézte jó szemmel a lány családja, ezért Samantha összeköltözött a már nyugdíjas JR-ral.

Egy év együtt járás után tavaly januárban összeházasodtak, és nem foglalkoznak mások véleményével, családalapításra készülnek. JR-nak van már egy gyereke, de szeretnének közös utódokat is.

Abban bíznak, ha lesz gyerekük, a kritikusok elhallgatnak, és mindenki rájön, hogy nagyon is komolyan gondolják a kapcsolatukat.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top