Szabadidő

Lenny Kravitz lánya szerepel a kilencvenes évek kultkönyvéből készülő sorozatban

Nick Hornby nagy sikerű regényéből már készült film is, most azonban az új trendeknek megfelelően sorozat formájában is „megzenésítik".

Bizonyára sokan olvasták Nick Hornby 1995-ös Pop, csajok, satöbbi című regényét és annál is többen látták az azonos című filmet, amelynek főszerepét John Cusack játszotta, és amelyben az akkor még ismeretlen Jack Black úgy lopta el a show-t egy mellékszerepben, hogy nyugodtan kijelenthetjük, a karrierjét köszönheti mindennek. Az eredeti változat középpontjában Rob Gordon, egy kis lemezbolt tulajdonosa állt, aki mindenféle ötös listákat állít össze barátaival, így végiggondolja az öt legnagyobb szakítását is és már idősebb fejjel megpróbálja megérteni, hogy mit szúrt el korábban. 

Anya és lánya: Lisa Bonet (b.) és Zoë Kravitz (Fotó: Getty Images)

Most, bő 20 évvel a film 2000-es bemutatóját követően az amerikai Hulu streaming-csatorna jelentette be, hogy ők is feldolgozzák Hornby könyvét, igaz, ezúttal nem film, hanem sorozat formájában – írja az Index. A férfi főszereplőt pedig egy nőre cserélték: Zoë Kravitz, a zenész-színész Lenny Kravitz lánya áll majd a történet középpontjában, ezúttal az ő lemezboltjába kukkanthatunk be és az ő nagy szakításait ismerhetjük meg közelebbről. Érdekesség, hogy a színésznő édesanyja, Lisa Bonet maga is szerepelt a Pop, csajok, satöbbi filmváltozatában. 

A könyvhöz és a filmhez hasonlóan a sorozatnak is High Fidelity lesz az angol címe, az első epizód pedig 2020. február 14-én, azaz Valentin-napon lesz majd látható. Zoë Kravitz emellett nemsokára egy új Batman-filmben is feltűnik majd a Macskanő szerepében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top