Szabadidő

Több ezer vibrátort osztanak szét, hogy kellemesebb legyen az otthonlét

A szexuális segédeszközökkel is a koronavírus miatt otthon maradó embereknek szeretne segíteni 3 szexshop.

A hét elején még mindenki nagyon lelkes volt, ízlelgettük, milyen, amikor egy egész ország kényszerül otthonról dolgozni. Az újdonság varázsa azonban hamar megkopott, nagyjából a hét közepére elkezdtek az emberek belefásulni az új helyzetbe, a távoktatásban tanuló gyerekek szülei lógó idegekkel próbálják tartani a frontot, vinni a háztartást és persze saját munkájukat is végezni. Az orvosokról, ápolókról, kamionsofőrökről, buszvezetőkről nem is beszélve.

Az egész világot érintő új helyzetben szerencsére hamar megmutatkozott az összefogás és a segíteni vágyás szelleme, rengeteg cég, szervezet vagy épp magánszemély tett különböző felajánlásokat, az ingyenesen elérhető oktatási anyagok, filmek, színdarabok mellett a szolgáltatásaikat ingyen felajánló taxisok, szerelők, informatikusok, vagy épp az orvosoknak ingyen ételt felajánló lángossütők is egy emberként tartják most a reményt a társadalomban.

Ingyen vibrátorokat osztanak a koronavírus járvány idején

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Mivel a koronavírus terjedése miatt a legjobb védekezés, ha minél kevesebbet megyünk ki a lakásból, felértékelődnek az otthoni szórakozási lehetőségek is. Ebben próbál meg segíteni nem is egy, hanem mindjárt három olyan cég is, amelyek különféle szexjátékokat értékesítenek – írja a Refinery29.

A Bellesa, a BBoutique és a Womanizer nevű vállalkozások összefogtak és ezen a héten több ezer vibrátort sorsolnak ki a weboldalaik látogatói között. Sőt, azt írják, minél többen jelentkeznek a sorsolásra, annál több szexjáték kerül be a nyeremények közé.

A játékba való belépéshez csupán egy email-címre van szükség, ezt a Bellesa weboldalán kell megadni és máris lehet várni a sorsolást. Az oldalon egyébként egy szuper kvíz is segíti, hogy mindenki megtalálja az igazán neki való szexjátékot.

A három cég egyébként a járvány idejére különleges akciót is indított, minden termékükre 20 százalék engedményt adnak, ehhez csupán a megrendeléskor a QUARANTINE kódot kell megadni és máris olcsóbban juthatunk hozzá a kiszemelt termékhez. A sorsolásban való részvételnek egyébként a vásárlás nem feltétele.

További cikkeink szexjátékokkal, vibrátorokkal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top