Szabadidő

Meglepő okból lett most népszerű a közösségi oldalakon ez a zenész

Nem keveredett botrányba és nem adott ki új lemezt se, mégis róla beszél a fél net.
Furcsa okból lett népszerű Pete Wentz.

Pete Wentz a Fall Out Boy névre hallgató, leginkább a kétezres évek elején népszerű együttes egyik tagja, a népszerűsége pedig nagyot ugrott az elmúlt napokban. No, nem azért mert új zenét írt volna, és szerencsére nem keveredett semmilyen botrányba se, Pete Wentz neve is a George Floyd-ügy miatt került újra elő.

Egész pontosan azért, mert sokak számára most esett csak le, hogy Went édesanyja félig fekete, így ő is annak számít. A hirtelen jött népszerűség egyébként azzal indult, hogy a a tüntetések kapcsán előkerült a Fall Out Boy egyik dala, amiben a rasszizmus ellen szólaltak fel.

Az emberek ezután kezdtek rácsodálkozni arra, hogy Wentz valójában kétrasszú, mivel édesanyja félig fekete. Azért akadt olyan is, akinek ez a tény nem jelentett semmilyen újdonságot, ők viccelődtek is azzal, hogy időről-időre előkerül a téma és mindig vannak olyanok, akiknek ez újdonságot jelent.

Olvass még többet George Floydról az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top