Szabadidő

A Terminátor Twitterén csak úgy ömlik a cukiság

Arnold Schwarzenegger állatkái mindenkinek mosolyt csalnak az arcára.

A testépítő-színész-politikus mostanság főleg a koronavírus járvánnyal kapcsolatos információkat oszt meg közösségi csatornáin, különös tekintettel a maszk viselésére, de például a Black Lives Matter mozgalmat támogató üzeneteket is szokott írni.

A komoly témák mellett azonban egy kis könnyedségre is marad ideje, hiszen az Egyesült Államokban a mai napig karanténban kell tartózkodnia az embereknek. Arnold Schwarzenegger be is tartja a járványügyi protokollt és csak akkor mozdul ki kaliforniai otthonából, ha feltétlenül szükség van rá. Mindent igyekszik otthon elintézni, még a házi eszközökkel végzett nyújtó gyakorlatait is megosztotta a követőivel.

Elolvadsz Arnold Schwarzenegger cuki állataitól

Arnold Schwarzenegger a Terminator: Dark Fate című film tavalyi bemutatóján (Fotó: Getty Images)

Schwarzenegger Twitter-oldalának a legnagyobb sztárjai azonban kétségtelenül a háziállatai, Whiskey a miniló és Lulu a törpeszamár. Róluk már korábban is számos felvétel felkerült a sztár közösségi oldalára, nemrég azonban újabb családtaggal bővült a csapat.

Ő itt Dutch, a tízhónapos kutyus, amely gazdája egyik szerepéről, a Kommandó című akciófilm főszereplőjéről kapta a nevét. A jószág szűk 50 kilót nyom, a színész szerint azonban eleinte rettegett Lulutól.

Szerencsére ez mára megváltozott. Úgy tűnik, a csacsi és a kutyus kezdenek összebarátkozni, legalábbis, a Terminátor Twitterére ma hajnalban felkerült rövid felvétel szerint Dutch már nem tart annyira a kistermetű szamártól, sőt, még egy gyengéd orrpuszit is váltottak, a videót eddig megtekintő bő 14 ezer ember legnagyobb örömére.

„Friss hírek Dutchról és Luluról: íme egy fantasztikus barátság kezdete” – írta a videó mellé Schwarzenegger, mi pedig nem tudunk másra gondolni, csak arra, hogy remélhetőleg akad Hollywoodban egy producer, aki felfigyel a csodás csapatra és rövidesen legalább egy reality erejéig bővebb betekintést nyerhetünk Schwarzenegger „miniállatkertjének” hétköznapjaiba.

Schwarzenegger patás pajtásai egyébként korábban már vendégszerepeltek Jimmy Kimmel talk showjában, igaz, a járvány miatt csak videókapcsolaton keresztül. Ekkor a színész elárulta, hogy a ló és a szamár szabadon kószálhatnak a lakásban és csak néha okoznak bonyodalmat, amikor nem a kertben végzik el a dolgukat.

További cikkeink cuki állatokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top