Szabadidő

Jóban-rosszban: együtt élték túl a rákot, a stroke-ot és a koronavírust is

Ez a házaspár komolyan gondolta, hogy jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Amikor Robert és Janice Beecham összeházasodott 1974-ben, komolyan gondolták, hogy kitartanak a fogadalmuk mellett, amit aztán az élet többször is próbára tett. Egyszer például akkor, amikor Robert agyvérzést kapott 2014-ben, majd két évvel később is. Ez azonban még csak a kezdet volt az idős házaspár megpróbáltatásokkal teli életében. 

Már rengeteg mindent legyőzött együtt a házaspár

When Robert and Janice Beecham (Fotó: GMA videó)

Robert február végén azt mondta, rázza a hideg, elvesztette ízérzékét, és tele van a tüdeje váladékkal. 46. házassági évfordulójuk közeledtével ismét kórházba került, ezúttal a koronavírus miatt.

„Azon az éjszakán, a diagnózis felállítása előtt imádkoztam, mert olyan beteg voltam – meséli Robert. – Mondtam istennek, hogy készen állok hazajönni.”

Eközben feleségét lekötötték saját egészségügyi problémái is, hiszen nála mellrákot diagnosztizáltak, átesett egy műtéten, kemoterápiás kezeléseket kapott. „Hisztérikusan sírni kezdtem, amikor kiderült, hogy Robert eredménye pozitív. Valahogy közel kellett hozzá lennem” – mondta az asszony. Az orvosok azonban megtiltották neki, hogy találkozzon férjével.

„Megpróbáltam nekik elmagyarázni, hogy mindig ott voltam vele. Most sem akartam egyedül hagyni” – meséli a nő. Robert pedig így vélekedett: „Mondtam az orvosnak, ez nem igazságos. Közeleg az évfordulóm, és újra kórházban vagyok.”

Egy héttel később Robert állapota javulni kezdett, ezért kezelőorvosa, Dr. Nayak úgy látta, bizonyos biztonsági előírások mellett hazaengedheti a férfit ünnepelni. Robertnek egy térképet kellett rajzolnia a házukról, hogy az orvosok lássák, a házaspár tud-e egymástól távolságot tartani. Végül a pár együtt tölthette az évfordulót.

Reméljük, több megpróbáltatásban már nem lesz részük.

(via)

Kapcsolódó cikkeink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top