nlc.hu
Szabadidő

Bezárta a gyerekeket egy szobába az esküvőn

Kivágták a sógort az esküvőről, miután bezárta a friss házasok gyerekeit a szobájukba

Élnek olyan emberek a Földön, akik nem szeretik a gyerekeket, de ettől még nem kéne kirekesztően viselkedni velük.

Egy esküvő alapvetően a házaspárról szól, ezért is a férj és a feleség döntése, hogy szeretnék-e, hogy az ismerősök hozzák a gyerekeket, vagy nem, vagy hogy felnőtt murit akarnak, ahova még a sajátjaikat sem viszik, és lepasszolják őket a nagyszülőknek. 

A FoxNews közölt a Redditre hivatkozva egy sztorit, hogy mi történt a mostohagyerekeivel a saját esküvőjén, a történet pedig azért borzasztó, mert a főszereplője a sógora, aki, mint az a nagy napon kiderült, annyira nem szereti a gyerekeket.

A sztori szerint a páros a saját házában tartotta az esküvőjét, és minden jól ment, míg a sógor, név szerint Tim fel nem tűnt a házban. “Tim és a nővérem későn érkeztek – írják a posztban. – A gyerekeink végig velünk voltak, Tim viszont elég zabosnak tűnt, majd hirtelen felajánlotta, hogy ő akkor felviszi őket a fürdőbe, hogy evés előtt megmosdassa őket. Pár perccel később visszajött, kérdeztem, hogy a gyerekek merre vannak, mire ő közölte, hogy a gyerekszobába vitte őket, mert játszani akartak a játékaikkal. Ez nem smakkolt, főleg, hogy a gyerekek mondták már rég, hogy éhesek. Rájuk akartam nézni, hogy mégis mi lehet velük, de mással kellett foglalkoznom, a nagynénémnek ugyanis megsérült a bokája.” 

A férjnek végül megjelent a húga, aki felment a gyerekszobához, de azt zárva találta, a gyerekek pedig bent voltak. Szólt is a testvérének, hogy mi a helyzet. “Lefagytunk. A feleségem és én is – meséli a férj. – Kerestük a kulcsot, kérdeztem körbe, ki zárta be őket, míg végül Tim mondta, hogy ő volt. Azt mondta, hogy aggódott, hogy a rohangáló felnőttek közt szaladgálva bajuk eshet, azért zárta be őket.”

bezárt ajtó, kulcs a zárban

Fotó: Pixabay

Miután kiengedték őket, a gyerekek elmondták, hogy Tim közölte velük, hogy bajuk eshet, ha az esküvő ideje alatt elhagyják a szobát. A férj ezek után üvöltözött egy sort Timmel, majd kivágta őt a házból, sőt: azok után, hogy a nővére is betámadta ezek után, őt is kivágta a házból. “A szüleim erre leálltak a vitázni vele, hogy Tim csak segíteni akart” – zárta le a sztorit a férj, akit a Redditen megvédtek, és mellé álltak, hogy helyesen cselekedett. 

Balhé, az van: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top