nlc.hu
Trend

Elképesztő balhé egy Srí Lanka-i szépségversenyen

Balhé egy Srí Lanka-i szépségversenyen: letépték a királynő fejéről a koronát a díjátadón

Két szépségkirálynő csúnyán összebalhézott egy szépségversenyen Srí Lankán. Az előző évi szépségkirálynő azzal vádolta meg az utódját, hogy nem kaphatja meg a koronát, mert elvált, és le is tépte a fejéről.

Pushpika De Silva nem sokáig örülhetett annak, hogy megválasztották Mrs. Srí Lankának. Az ünnepi zene és a koronázási ceremónia közben ugyanis jött a korábbi győztes, Caroline Jurie, aki mikrofont ragadva mondta el, hogy Pushpika valójában nem jogosult a győzelemre, ugyanis elvált, így a korona nem neki jár. Ezután nem sokáig teketóriázott: odament az új királynőhöz, leszedte róla a koronát, majd átadta azt a második helyezettnek, aki még győzelmi beszédet is mondott, miközben Pushpika De Silva sírva rohant le a színpadról – számolt be róla a 444.

A szervezők utólag kiderítették, hogy a Mrs. Srí Lankának választott Pushpika De Silva nem szegett szabályt: valóban külön él a férjétől, de nem vált el, így a színpadon történtek ellenére ő számít a valódi királynőnek. A korona letépéséhez vezető balhé közben egyébként a feje megsérült, és kórházi ápolásra szorult.

Szépségkirálynők balhéi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top