nlc.hu
Szabadidő

Zsiday Zoltán Roy szerint a vendégeket kettősség jellemezte

Terasznyitás: Zsiday Zoltán Roy szerint a vendégeket kettősség jellemezte az első szabad hétvégén

Zsidai Zoltán Roy szerint lesz elég dolgozó a szabályok betartatására, de ehhez a vendégek együttműködésére is szükség van.
terasznyitás tömeg kiemelt

Zsidai Zoltán Roy az InfoRádiónak elmondta, sokkal jobban alakult az első szabad hétvége a korábbi várakozásaikhoz képest, de mégsem tud az eredménynek teljes egészében örülni.

Az InfoRádiónak adott interjújában csodálatos dolognak nevezete, hogy ilyen nagy volt a vágy az emberekben a közösségi élet iránt, hogy beüljenek, legyen szó egy étteremről vagy kávézóról, és jól érezzék magukat. 

Zsiday úgy véli, a budai Várban  fegyelmezetten zajlott az élet: nem az éttermek kerthelyiségeiben volt a tumultus, hanem az örömünnepet idéző utcai forgatagban, ahol az emberek a biztonsági távolságokat mellőzve élvezték az első szabad tavaszi estét szombaton. Szerinte lesz kapacitás az oltási igazolások esetleges ellenőrzésére is, amennyiben az új szabályok ezt megkövetelnék, ehhez azonban szükség lesz a vendégek együttműködésére.

(Infostart)

Fotó: Neményi Márton

Kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top