nlc.hu
Szabadidő

Demcsák Zsuzsa 21 éve - fotók

Emlékszel a Fort Boyard nevű vetélkedőre? 21 éve ilyen volt benne Demcsák Zsuzsa – fotók!

Ha megvan a Fort Boyard, akkor egy magas, csinos műsorvezetőre is egészen biztosan emlékszel: Demcsák Zsuzsa 21 év alatt szinte semmit nem változott.

Mindannyian ismerünk olyan szerencsés embereket, akiken egyszerűen nem fog az idő – ilyen Demcsák Zsuzsa is, akin hiába kerestünk némi változást az elmúlt 21 évben, maximum a sminkjét látjuk másnak.

Az erőd, ami híressé tette Demcsákot

A közgazdász végzettséggel rendelkező műsorvezető már 1997 óta van képernyőn, és bár karrierjét a Magyar Televízió Tonik című műsorában kezdte, a legtöbben olyan TV2-es műsorokban láttuk először, mint a Jó Reggelt, Magyarország!, vagy a 2000-ben képernyőre került Fort Boyard – Az erőd című vetélkedő. Vannak olyan hírességek, akiket már néhány év távlatából is nehezen ismerünk fel, Demcsák Zsuzsa azonban alig változott valamit az első tévészereplése óta.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák a Fort Boyard idején és most – alig van különbség
Fotók:: smagpictures.com

Az eredetileg francia licenc alapján forgatott vetélkedő-reality nagy durranásnak számított annak idején nemcsak itthon, hanem külföldön is. Imádtuk nézni, ahogy a csapatok az erődben egymással versenyeznek, és persze, azokra a feladványokra, amikre ott helyben nem tudtak felelni a játékosok, mi, otthon, a fotelből hangosan válaszoltunk.

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa volt, aki tanácsokkal segítette a játékosokat, az Erőd mesterének szerepét Vízy Andrásra osztották, aki a kihívásokat adta ki a versenyzőknek, és küldte őket az Admirálishoz, Bárdy Györgyhöz. A kalózruhába öltözött színész tette fel a megfejtendő kérdéseket a játékosoknak, cserébe pedig – a játék menetétől függően kulcsot vagy kulcsszót adott nekik. Demcsák akkora lelkesedéssel vezette a műsort, hogy aki akár egyetlen részt is látott belőle, biztosan emlékezett a magas, sportos lányra, aki mindent bevetve szurkolt a csapatoknak.

Huszonévesen lett a TV2 arca

A vetélkedő után Demcsák képernyős jelenléte már állandó volt: dolgozott a Tényekben és a Jó estét Magyarország! hírműsorokban riporterként és műsorvezetőként is, majd az ATV Reggeli JAM műsorvezetője lett. Mivel ismert emberek között élte az életét, Hajdú Péterrel is találkozott, aki Demcsák emlékei szerint bepróbálkozott nála, de visszapattant.

Ugyan 2007-ben egy kis kitérőt tervezett a politika világában, mint kormányszóvivő, azonban az őt és a családját ért támadások miatt inkább visszalépett, és maradt a tévézésnél. 2008-ban Demcsák vezette A kiválasztott című műsort is, amiben Uri Geller, magyar származású mentalista kereste az utódját – és újra bemutatta a kanálhajlítás tudományát is.

Demcsák Zsuzsa 18 évesen
Megnézem
Összes kép (6)

A leghosszabb ideig a TV2 Mokka nevű reggeli műsorában láthattuk a műsorvezetőt, majd 2017-ben családi okokra hivatkozva távozott a csatornától. Később szerepelt az Ázsia Expresszben, majd 2020-ban Gáspár Zsolttal együtt vezette a Farm VIP-t, és meghívást kapott a Nicsak, ki vagyok?! énekes vetélkedőbe is. De nem ez volt az első alkalom, ahol megmutatta énekhangját: még 2016-ban Pál Dénessel a Nagy duettben is dalra fakadt.

Jelenleg a Life TV Bréking című műsorát vezeti.

Modellkedés helyett műsorvezetés

A 180 centi magas, bomba alakú műsorvezető 1996-ban, még tévés karrierje előtt a Szupermodell nevű versenyben is indult, ahol bejutott az első 15 helyezettbe. Később aztán, az évek során is vállalt néha modellkedést, és alakját egészen elképesztő módon a mai napig, 42 évesen is ugyanúgy tartja. Habár mindig is csinos volt, az utóbbi időben legalább olyan vékonyra fogyott, mint húszas évei elején. Átállt a vegetáriánus étrendre, amit Demcsák legfőképpen az egészsége és nem elsősorban a fogyás miatt tett.

Demcsák Zsuzsa röplabdázik
Megnézem
Összes kép (3)

Első férjétől 10 év után, 2014-ben váltak el, két közös gyermekük született: Tamara és Benedek. Demcsákra újra rátalált a szerelem, nem is akárhogyan: az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg jelenlegi férjével, a nála 4 évvel fiatalabb Krishan Dangwallal. Demcsák elmondása szerint az első pillanattól érezték, hogy összetartoznak:

„Mindenről szó esett a politikától kezdve a valláson át. Meglepett, hogy mennyire nyitott a világra, sőt bizonyos tekintetben még liberálisabb is, mint én vagyok. Legyen szó politikáról, közéletről, bármiről. Hihetetlen egy ember.”

A házasság is legalább olyan hirtelen jött, mint a megismerkedésük, amit eleinte Demcsák édesanyja, Demcsák Mária – aki egyébként a gazdasági szaksajtó meghatározó alakja – nem is akart elhinni. Az idő azonban bebizonyította, hogy a műsorvezető megérzése nagyon is helyes volt, a mai napig nagyon boldogok Krishannal, és édesanyja is mindenben támogatja a lányát.

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top