nlc.hu
Szabadidő

Szivárványos hirdetések a Puskás Arénában

Szivárványos hirdetések lesznek a Puskás Arénában a vasárnapi Eb-meccsen

Az UEFA rábólintott, hogy szivárványos hirdetések legyenek a pálya mellett az Eb-meccseken.

Az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA jóváhagyta, hogy az Európa-bajnokság további részében szivárványos hátterű hirdetések fussanak a pálya körüli hirdetőtáblákon – írja a 24.hu.

A döntés azért váratlan, mert korábban az UEAFA nem engedélyezte, hogy a magyar-német meccsre szivárványszínűre világítsák ki a müncheni stadiont.

Az UEFA teljes mértékben támogatja, hogy a szponzoraik a tolerancia és az elfogadás üzenetét közvetítik. Szilárdan hiszünk a mindenki számára biztosított egyenlő jogokban, és ez magában foglalja az LMBTQI+ közösség támogatását

– áll az UEFA közleményében.

Szivárványos hirdetés a foci-Eb-n

Wales válogatottja a 2021-es foci-Eb-n a dánok elleni nyolcaddöntő előtt az amszterdami  Johan Cruyff Arenában 2021. június 26-án (Fotó: Olaf Kraak / POOL / AFP)

A szombat esti Wales-Dánia mérkőzésen már láthatóak voltak a szivárványszínű reklámok. A Booking.com már megerősítette azt is, hogy a vasárnapi budapesti meccsen is láthatóak lesznek a szivárványszínű hirdetései.

Vasárnap 18 órakor Hollandia és Csehország játszik a Puskás Arénában, ez lesz az utolsó budapesti Eb-találkozó.

Szivárványszín a foci-Eb-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top