nlc.hu
Szabadidő

A brit család, ahol már októberben áll a karácsonyfa

Náluk már októberben áll a karácsonyfa, az idei év sem kivétel

Tracey Geach családjánál már hagyomány, hogy ősszel is az ünnepekre készülnek, és nem igazán érdekli őket az, hogy vannak, akik nem értenek velük egyet.

Még jó sokat kell aludni karácsonyig, de egy négygyermekes brit anyuka, Tracey Geach már feldíszítette az otthonát, már áll a karácsonyfa is, családja pedig maximálisan támogatja ebben, hagyománnyá vált náluk, hogy már októberben ilyen aktívan készülődnek az ünnepekre.“Apukám karácsony este hagyott el minket, ezért anyukám minden évben gondoskodott arról, hogy az ünnephez ne társuljanak rossz érzések, hogy az egy különleges időszak legyen. Ő egy igazi szuperhős, és szerettem volna folytatni a hagyományt, amit elkezdett” – mesélte.

Geach és családja minden évben más színű dekorációt használ, idén a lilára és az ezüstre esett választásuk. És természetesen a korai készülődés nemcsak azt jelenti, hogy mindent szépen feldíszítenek, hanem azt is, hogy az ajándékokat is jó előre beszerzik, és az édesanya szerint az ünnepi időszak kevésbé terheli meg a családi kasszát, ha nem az utolsó pillanatban kell mindent megvásárolni. 

Persze nem mindenki ért egyet azzal, hogy náluk több hónapon át tart az ünnepi időszak. “Sokan érvelnek azzal, hogy a karácsony így elveszti varázsát a gyerekek számára, de nálunk ez pont fordítva van. Azt üzenem minden Grincsnek odakint, élni és élni hagyni, és nem kell követni a mi példánkat, ha nem akarod. Túl sok a szomorúság a világban, miért ne lehetne hosszabbra nyújtani a karácsonyt?”

(via Metro)

karácsony

Fotó: ROMAN ODINTSOV/Pexels

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top