Otthon

Sokaknál lecsapta a biztosítékot az idő előtt felállított karácsonyfa

Van, aki már december elején felállítja a karácsonyfát, de olyan is akad, aki addig sem bírja ki.

Egy közösségi oldalra gyanútlanul feltöltött fotó miatt kell most magyarázkodnia egy ausztrál nőnek, aki hatalmas vitát váltott ki azzal, hogy már szeptember utolsó napján felállította a karácsonyfáját – írja a Yahoo Lifestyle.

A tagadhatatlanul impozáns karácsonyfa fotója alá a Sharna nevű nő annyit írt: „másnál is áll már a karácsonyfa?”. Ez azonban úgy tűnik, sok volt az internetezőknek.

Több mint 400 ember kommentje jelent meg röviddel a kép posztolása után és parázs vita alakult ki arra nézve, hogy akkor most ez illendő, ízléses és általában szükséges dolog volt-e?

„Hát, még nincs december” – írta az egyikük. „Mi december 1-én állítunk karácsonyfát.”

„Csak én érzem úgy, mintha az előző karácsony múlt héten lett volna?” – így egy másik felhasználó, aki azonban elismerte, amit el kellett ismerni: „nem mondom, csodaszép fa egyébként”.

Botrányt okozott a szeptemberben felállított karácsonyfa

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

„Naggggggggyon korán van még ehhez” – tette le a garast egy harmadik kommentelő.

Mások ennél is szigorúbbak voltak: „ki van zárva” – írta egyikük, aki hallani sem akar az idő előtti karácsonyozásról.

„Nem tudom elhinni, hogy ezt komolyan gondolod” – kommentálta a képet egy további savanyújóska. 

Bár az időzítés valóban furcsa, mi úgy vagyunk vele, hogy ha valakinek az okoz örömet, hogy már szeptemberben felállítja otthon a feldíszített karácsonyfát, akkor csak hajrá! Virágozzék minden virág, illetve, esetünkben fenyőfa.

További cikkeink a karácsonnyal kapcsolatban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top