nlc.hu
Szabadidő

Tűzoltók vették le az anya nyakáról a biciklizárat

Egy rosszcsont gyermek biciklilakatot tett édesanyja nyakára, egyikük se tudta a megfelelő zárkombinációt

Kínában történt az eset, az internet azonnal felkapta a róla készült videót.

Nemrég egy édesanya nyakán egy biciklizárral sétált be egy kínai város rendőrőrsére. Mint kiderült, miközben a fürdőszobát takarította, amikor négyéves fia mellette játszott az U-lakattal, és egyszer csak azt vette észre, hogy a nyakába tette azt, majd le is zárta. Az asszony először viccesnek találta a dolgot, hiszen tudta, milyen kóddal kell kinyitni a zárat, de kiderült, hogy gyermeke megváltoztatta azt, és fogalmuk sincs arról, mi lehet a megfelelő kombináció.

Sajnos szorult helyzetében a rendőrök sem tudtak neki segíteni, ezért értesítették a tűzoltókat, és nekik szerencsére sikerült levágni a zárat a nő nyakáról. Amikor az U-lakat lekerült, az édesanya természetesen megkönnyebbült. Az esetről készült videót természetesen azonnal felkapták a közösségi oldalak, és a legtöbb kommentelő véleménye az volt, a szülőknek muszáj határokat szabni, hogy elkerüljék az ehhez hasonló helyzeteket.

bicikli

Fotó: Pixabay

(via Oddity Central)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top