nlc.hu
Szabadidő

Négyezer gyereknek vett ajándékot Kanye West

„Ő volt a mi modern Mikulásunk” – Négyezer gyereknek vett karácsonyi ajándékot Kanye West

Rászoruló chicagói gyerekeknek vett ajándékot karácsonyra Kanye West.
Kanye West

Kanye West csaknem négyezer játékot vásárolt Chicagóban a rászoruló gyerekeknek karácsonyra. A játékgyűjtő akcióban környékbeli üzlettulajdonosok, közösségi vezetők és helyi lakosok fizettek bizonyos tárgyakért, ám a rapper biztosra akart menni, hogy minden gyerek kapjon valamit.

Stephanie Coleman, a 16. kerület tanácsosa elmondta: nagyon örülnek annak, hogy West ismét eleget tesz a kérésüknek, és segít az Englewood városrészben és azon túl élő gyerekeknek.

Nem idegen nálunk, a jelenléte mindig is érezhető a környékünkön, és szeret látogatóba jönni. De idén karácsonykor tényleg ő volt a mi modern Mikulásunk

– áradozott a kerületi tanácsos a rapperről, akinek már hivatalosan is csak Ye a neve.

A dollármilliomos Kanye Westnek nem ez az egyetlen ötlete, hogy segítségen a nehéz helyzetbe került gyerekeken és emberek. Korábban arról beszélt, hogy „egy éven belül hajléktalan lesz”, ami azt jelenti, hogy az összes ingatlanát templommá és művészeti-közösségi központtá fogja alakítani.

Az elmúlt hónapban a 44 éves rapper ezer adag ételt vitt a hajléktalanokat segítő LA Missionnek, amikor ellátogatott Los Angeles Skid Row nevű városrészébe.

(Kiemelt kép: Jean-Baptiste Lacroix / AFP)

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top