nlc.hu
Szabadidő

Meghosszabbították Fekete Dávid letartóztatását

Rács mögött marad Fekete Dávid

Meghosszabbították a csalással és sikkasztással gyanúsított Fekete Dávid letartóztatását.
Fekete Dávid

Fekete Dávidot nyolc hónapja tartóztatták le, mert a Megasztárból ismert énekes a gyanú szerint több mint százmillió forint összegű kárt okozó csalást és sikkasztást követett el.

Az énekes előzetes letartóztatását többször is meghosszabbította a bíróság, most megint ez történt. A Blikk azt írja: a Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2022. március 6. napjáig (két hónappal) hosszabbította meg Fekete Dávid letartóztatását.

A bíróság azzal indokolta a döntést, hogy a gyanúsított őrizetbe vételét követően bejelentett lakóhely és az ezzel kapcsolatos befogadó nyilatkozat nem ellensúlyozza a kiemelt tárgyi súlyú ügyben a szökés, elrejtőzés reális veszélyét. Emellett a bíróság szerint előfordulhat, hogy a gyanúsított szabadlábra kerülése esetén újabb bűncselekményt követne el.

Korábbi hírek szerint Fekete Dávidot kipécézték a rabok a börtönben, és védelmi pénzt szednek az énekestől. Közben feleségének, Reginának egy ideje új párja van, és szeretne minél hamarabb elválni a férjétől.

(Kiemelt kép: Fekete Dávid/Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top