nlc.hu
Szabadidő

Óriási kezei vannak az amerikai férfinak

Óriási kezei vannak a Popeye-nek becézett férfinak

Ez nem Photoshop, az amerikai férfinek tényleg ilyen hatalmas kezei vannak.
A hatalmas kezeit mutatja az amerikai férfi, Jeff Dabe

Nem tudnak napirendre térni a netezők afelett, hogy egy amerikai férfinak elképesztően nagy kezei vannak. A minnesotai Jeff Dabe rendszeresen tölt fel a közösségi oldalaira olyan videókat, amelyben megmutatja a különleges végtagjait.

Az egyik videó csaknem 13 millió megtekintést ért el, és a férfi nem csinál benne mást, mint hogy elővesz egy egydolláros bankjegyet, ami úgy néz ki a hatalmas kezeiben, mintha valami játékpénz lenne:

A karjai miatt a férfit már a közéiskolában is csak Popeye-nek szólították, és már tinédzser korában szkanderbajnok volt, és nemrégiben, 58 évesen ismét visszatért a versenyzéshez.

Sokan amiatt aggódnak, hogy Dabe kezei valamilyen betegség miatt nőttek ekkorára. A Minnesotai Egyetem megvizsgálta a férfit a gigantizmus és az elefantiázis lehetséges jelei után kutatva, azonban nem találtak bizonyítékot egyik betegségre sem. Gigantizmusban szenved például a venezuelai Jeison Rodríguez, aki a világ legnagyobb lábú embere, és 68-as cipőt hord. 

Dabe azt mondja, mindent ugyanúgy képes elvégezni, mint bárki más, az egyedüli nehézséget az jelenti számára, hogy megfelelő kesztyűt találjon.

Bár Dabe nem gazdagodott meg a hatalmas kezei miatt, az amerikai Samantha Ramsdell azzal vált ismertté, hogy hatalmas a szája, és elég jól keres vele, hogy a TikTokon ezt mutogatja. 

(LadBible)

(Kiemelt kép: Instagram/jeffdabe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top