nlc.hu
Szabadidő

Richard Williams elítélte Will Smith pofozkodását

A Will Smith által játszott Richard Williams szerint a pofon csak önvédelemként elfogadható

Az Oscar-gála pofozós botránya kapcsán megszólalt egy érintett, Serena és Venus Williams édesapja, Richard Williams is. Őt játszotta a Richard király című filmben Will Smith, amiért magyar idő szerint hétfő hajnalban Oscar-díjat kapott.

A Williams nővérek édesapja fián, Chavoita LeSane-en keresztül mondta el a gondolatait az ügyről az amerikai NBC-nek. Richard Williams elmondása szerint nem ismeri az ügy minden részletét, ugyanakkor nem nézi el azt, ha valaki megüt egy másik embert, kivéve, ha ez önvédelemből történik – írja a 24.hu.

Richard Williams

Richard Williams még 2014-ben (fotó: Uri Schanker/GC Images)

LeSane édesapja sztrókja óta nyilatkozik Richard Williams szóvivőjeként, és most elmondta, hogy az apja meglepődött és megdöbbent a történteken. Arról nem nyilatkozott, hogy mit gondol arról, hogy Will Smith a köszönőbeszédében párhuzamot vont önmaga és Richard Williams között.

Úgy nézhettem ki, mint egy őrült apa, ahogyan azt Williamsről is szokták mondani. De a szeretet őrült dolgokra késztet

A botrány óta kiderült, hogy Chris Rock nem tett rendőrségi feljelentést az ügyben, ahogy az is, hogy az Akadémia vizsgálódik, valamint Will Smith is bocsánatot kért a tettéért a közösségi médiában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top