nlc.hu
Szabadidő

James Corden otthagyja a showműsorát

James Corden bejelentette: befejezi a showműsorát

A CBS csatorna megpróbálta rábeszélni a folytatásra James Cordent, de a showman több időt szeretne tölteni a családjával.
Julia Carey és James Corden a 2021-es Met-gálán 2021. szeptember 13-án New Yorkban

A következő szezont még végigcsinálja, aztán 2023-ban befejezi a The Late Late Show-t James Corden – írja a Daily Mail. Állítólag a CBS mindent bevetett, hogy rábírják a folytatásra a 43 éves brit műsorvezető-showmant, de Corden hajthatatlan volt, mert szeretne több időt tölteni a családjával.

A talk show-t Los Angelesben forgatják, Corden pedig alig találkozott a feleségével, Julie Carey-vel, és három gyerekével. Úgy tervezi, hogy visszaköltöznek Egyesült Királyságba, és a szüleit is gyakrabban látogatja majd. Nemrégiben eladták a londoni házukat, de maradnak a brit fővárosban, csak új otthont keresnek maguknak.

A The Late Late Show 1995-ben indult Tom Snyderrel, majd Craig Kilborn és Craig Ferguson után James Corden 2015-ben vette át a műsorvezetői szerepet.

„Hét és fél évvel ezelőtt kezdtem el vezetni ezt a műsort, és nem lehet másképp fogalmazni, megváltoztatta az életemet – mondta a műsor felvételén James Corden, akinek korábban Harry herceg is kiöntötte a lelkét. – Soha nem tekintettem úgy rá, mint a végső célomra, és nem szeretném, ha túl sokáig tartana. Imádom csinálni, de tényleg úgy gondolom, hogy egy év múlva itt lesz az ideje továbblépni, és megnézni, mi van odakint.”

(Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris / Getty Images via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top