nlc.hu
Szabadidő

Egy esernyőt is megtart a rugalmas fülcimpájával

Ennek a nőnek olyan rugalmas a fülcimpája, hogy egy szelfibotot is megtart vele

Mintha rágógumiból lenne, annyira elasztikus a japán nő fülcimpája, és még tárgyakat is képes vele tartani.
Rugalmas fülcimpájával tart egy szelfibotot egy japán nő

Egy japán nőt csak „Elastigirl”-nek hívnak, mert annyira képes megnyújtania fülcimpáját, hogy egy esernyő vagy egy szelfibot köré tudja tekerni.

A Takada Ayumi nevű 37 éves nő általános iskolás korában vette észre, hogy fülcimpái hihetetlenül elasztikusak. Esős nap volt, és a kezei tele voltak, ezért megpróbálta az esernyőt a fülével mint harmadik kézzel tartani, és ez működött. Ez csak a kezdet volt, hiszen azóta szokatlanul rugalmas fülcimpáival tartott már szelfibotot, ecsetet, tisztítóeszközöket.

Ayumi rugalmas fülcimpái akár 4,5 centiméteresre is képesek megnyúlni, így különböző tárgyak köré tudja tekerni és a helyükön tartani őket. Ez elsőre értelmetlennek tűnik, de jól jöhet, ha mindkét keze tele van. És bár a fülcimpák ilyen mértékű nyújtása fájdalmasnak tűnhet, állítása szerint teljesen fájdalommentes.

A nő nem igazán tudja, minek köszönheti a szokatlan képességét. Lehet, hogy családi vonás, de kiskorában ő is játszott a fülcimpáival, és húzgálta őket, főleg akkor, amikor álmosnak érezte magát, ezért talán ez is hozzájárult egy kicsit a rugalmas cimpákhoz.

Ha a fülcimpája nem is rugalmas, Troy James minden porcikája szuperhajlékony, és elképesztő dolgokat művel a testével. 

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: YouTube/Compass Media)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top