nlc.hu
Szabadidő

Netflixes újdonságok júliusban

Chris Evans, Ryan Gosling és még számos kedvenced érkezik a Netflixre júliusban

Júliusban ismét rengeteg folytatás és újdonság érkezik a Netflix kínálatába – meglepődnénk, ha nem landolna szinte mindegyik a megnézendő listádon.

Bármennyire is döcögős volt az utóbbi időszak a Netflix számára, a nyár közepére úgy látszik, sikeresen összeszedték magukat. Ezt bizonyítja a számtalan júliusra időzített premier, melyek közt csak úgy kapkodjuk a fejünket, választani pedig távolról sem tudunk. Várva várt filmekkel, folytatásokkal és meglepetés újdonságokkal igyekszik magához csábítani a nézőket a Netflix a streaming szolgáltatók háborújában – sanszos, hogy egészen nagy sikerrel.

Újra szingli

Újra szingli (forrás: Netflix)

Hiszen az első és legnagyobb dobásuk a Stranger Things negyedik évadának második fele éppen július 1-jén debütált. A maradék két részre pedig olyan türelmetlenül éheztek a rajongók, hogy a premier pillanatában összeomlott a platform. A hype egyébként teljesen jogos: a maratoni epizódok a végsőkig fokozzák a feszültséget, a szíved húrjain pedig olyan profin játszanak, mint Eddie Munson a gitárján. Szóval, ha még nem nézted meg őket, nagyon gyorsan pótold a hiányosságot, hidd el, megéri! 

És ha már következő évadok: mi a Virgin River negyedik szezonjának örülünk leginkább, ami a tökéletes nyáresti kikapcsolódást jelenti számunkra. A kisvárosi sztori olyan, mint egy ölelés, ezért a Netflix még a harmadik évad megjelenése előtt berendelte a folytatást. Alapanyag pedig van hozzá bőven! A sorozat alapjául szolgáló regényfolyam Robyn Carrtól ugyanis 25 (igen, 25!) részes, a történet tehát még bőven az elején tart. És hogy az hol is van pontosan? Nos, a főszereplőnk, Mel várandós, és bár optimistán tekint a jövőbe, valójában fogalma sincs, hogy a baba édesapja a néhai férje, Mark vagy új szerelme, Jack – ez volt az előző évad utolsó jelenete, és pontosan innen fog folytatódni az negyedik.

De nemcsak Melindáékért vagy Elevenékért rajonghatsz ezen a nyáron, biztosak vagyunk benne, hogy a hamarosan érkező új szériák között rá fogsz találni az új kedvenceidre. A fiúknak, akiket valaha szerettem elbűvölő sztárja, a Lara Jeant megformáló Lana Condor producerként és főszereplőként tér vissza a Netflixre egy teljesen egyedi és meglehetősen szellemes minisorozatban. A frászt hozod rám egy végzős diáklányról, Erika Vuról szól, akinek kezd teljesen elege lenni a láthatatlanságából. Így hát, amikor elérkezik a lehetőség egy óriási buli formájában arra, hogy kitörjön a névtelenségből, gondolkodás nélkül megragadja azt – csakhogy a másnap számára durvább, mint az átlagnak. Reggel ugyanis rájön, hogy szellem lett belőle.

Ha a gimis tinisztorik nem fekszenek neked, akkor mit szólnál Neil Patrick Harris új szériájához? Bár a színészt az Így jártam anyátokkalban évekig a legnagyobb nőcsábászként ismerte a világ, az Újra szingliben kicsit megfordulnak a szerepek: a karaktere, Michael minden szeretne lenni, csak agglegény nem. Azonban a döntés nem az övé, miután a férje 17 évnyi házasság után a semmiből otthagyja őt. Ezáltal pedig Michaelnek egyszerre két rémálommal is szembe kell néznie: a lelkitársnak hitt férfi elvesztésével, és azzal, milyen is az élet New Yorkban egy negyvenes meleg férfi számára. A nyolcrészes vígjáték producere a Szex és New York és az Emily Párizsban kreátora, Darren Star, ami – Harrisszel együtt – gyakorlatilag garancia a szórakozásra.

Inkább a filmválaszték miatt tartod életben a Netflix-előfizetésed? Erre az esetre is van néhány ajánlatunk. Egyrészt egy rejtett gyöngyszem, A tűzforró nap alatt című olasz film (ami nagyjából olyan, mint egy nyaralós Igazából szerelem) újabb felvonása, ami Riccione strandja után ezúttal az Amalfi-partra kalauzol minket. Az előző részt érdemes megnézni hozzá, hogy értsd, pontosan mi is a helyzet a központi párossal: Vincenzo és Camilla egy évvel a románcuk riccionei kezdete után közös nyaralásra megy az Amalfi-partra, a vakáció pedig próbára teszi a kapcsolatukat.

Másfelől pedig két szuperprodukció is landol a Netflix kínálatában – a közös bennük, hogy mindkét film dugig van A-listás színészekkel. A Meggyőző érvekben Dakota Johnsonnal a főszerepben, oldalán a Kőgazdag ázsiaiakból ismert Henry Goldinggal dolgozzák fel a klasszikus Jane Austen-regényt, ami annak ellenére, hogy már az előzetesének megjelenése felborzolta a kedélyeket, mégis a július egyik leginkább várt alkotása. Lenne, ha nem most debütálna A szürke ember. Ebben a kém-thrillerben Ryan Gosling egy CIA-ügynököt, egy bizonyos Court Gentryt, másnéven Sierra Hatost alakít. Gentry korábban az ügynökség halálosztója volt, azonban most ő az, akire vadásznak. Az őt üldöző személy pedig nem más, mint a pszichopata Lloyd Hansen, akit Chris Evans formál meg. (Az irtózatos bajusz biztosan segíteni fog, hogy ne a jóságos Amerika kapitányt lásd meg benne…). A két szupersztár mellett olyan nevek kaptak még helyet a stáblistán, mint Billy Bob Thornton, Ana de Armas, vagy a Bridgerton első évadával berobbant Regé-Jean Page.

A júliusban érkező premierek teljes listáját itt böngészheted át:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Netflix Magyarország (@netflixhu) által megosztott bejegyzés

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top