nlc.hu
Szabadidő

Nyerő Páros: Tóth Bence és Zdroba Patrik balhéja

Nyerő Páros: Tóth Bence hazugnak nevezte Zdroba Patrikot

Először a feladat közben, majd a villában is összebalhéztak.

Egyre nagyobb a feszültség a Nyerő Páros villában: több szövetség kötődött az elmúlt napokban, Zdroba Patrikot pedig nagyon rosszul érintette, hogy Tóth Bencéék nem hívták meg az ő hatosukba. A kedd esti játékon kijött a versenyzőkből a stressz: a „ki a legmanipulálhatóbb” kérdésre Hódi Pameláék az X-Faktor korábbi versenyzőjét mondták, majd hazugnak nevezték, amiért nem mondta el, hogy más szövetségbe elígérkezett már.

Tóth Bence Zdroba Patrik

Fotó: RTL Sajtóklub

„Patrik, meg lett kérdezve tőled, hogy akkor téged megkörnyékeztek-e már a másik oldalról. Így lett feltéve a kérdés. Így volt, Csilla?” – tette fel a kérdés Tóth Bence Megyeri Csillának, amire utóbbi igennel válaszolt. 

Itt nem volt vége, a szóváltás tovább tartott. Egy ponton Young G már sajnálta Zdroba Patrikot, Törőcsik Dániel szerint pedig Tóth Bence lelki terrort alkalmazott az egyébként sem túl határozott fiún, amivel ő már egyáltalán nem tud azonosulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top