nlc.hu
Szabadidő
Gáspár Laci kiborult az X-Faktor Táborban

„Mit csinálsz?!” – Gáspár Laci csapkodni kezdett dühében az X-Faktorban

Nagyon kiakadt Puskás Peti döntésein.

Az X-Faktor a székes fordulókkal folytatódik ma este. Mint az előzetesből kiderül, Gáspár Laci teljesen kiakad Puskás Peti döntéseitől.

Gáspár Laci

Gáspár Laci nagyon kiborult a Táborban – Fotó: Sajtóklub

Most megölted a bulit! Ezt nem hiszem el!” – reagált hevesen arra, hogy mentortársa leállította az egyik produkciót. Dühében még az asztalra is odacsapott.

Nem csak ez volt az egyetlen kiborulása Gáspár Lacinak a Tábor 2. napján. Amikor Puskás Peti egy újabb versenyzőt küldött haza, mentortársa megint nem értett vele egyet és ennek erélyesen hangot is adott. “Micsoda? Hát, mit csinálsz?!” – kiabálta Gáspár Laci, miközben ismét csapkodni kezdett.

Múlt szombaton indult el az X-Faktor 2022 Tábor, ahol a mentorok számára is hatalmas a tét, hiszen a Táborban kell eldönteniük, kikkel szeretnének együtt dolgozni, kiket visznek magukkal a Mentorházba. Már az első napon sem volt könnyű a döntés, mert egy-egy versenyző esetében hatalmas harc alakult ki a mentorok között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top