nlc.hu
Szabadidő

Új fotón mosolyognak együtt a Vissza a jövőbe sztárjai

Szenzációs új fotón mosolyog együtt a Vissza a jövőbe négy sztárja

38 éve mutatták be a Vissza a jövőbe első részét Amerikában, de a négy főszereplője még mindig velünk van, és ahogy a fotó is bizonyítja: továbbra is imádják egymást.
Vissza a jövőbe

Itt-ott, főképp különféle rajongói eseményeken a Vissza a jövőbe-trilógia sztárjaiból egy-kettő rendszeresen összefut, ilyenkor készülnek is közös fotók róluk. De arra már nagyon ritkán találni példát, hogy közülük egyszerre négyen is egy helyen tartózkodjanak, most Portlandben mégis megtörtént, a Fan Expo Portlanden. A nagy találkozásról pedig a filmekben Marty édesanyját alakító Lea Thompson töltött fel fotókat a közösségi oldalára – írja a mymodernmet.

Wow, egy csodás napot töltöttem együtt az én Vissza a jövőbe családommal

– írta a fotók mellé Thomspson, aki Portlandben Michael J. Fox és Christopher Lloyd mellett még Thomas F. Wilsonnal is találkozhatott, aki az örök ellenfelet, Biff Tennant alakította a trilógiában. Thompson az Instagramján tényleg igazi ajándékot hozott a trilógia rajongóinak, ugyanis még videókat is megörökített az eseményről. A film egyelőre nem esett áldozatul a nagy remake- és folytatásláznak, ami annak köszönhető, hogy az alkotói megígérték: amíg ők élnek, senki sem nyúlhat a Vissza a jövőbe-filmekhez. Kivéve, ha színházi musicalt szeretne készíteni belőle…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top