nlc.hu
Szabadidő

Szujó Zoltán az Exatlon vezetéséről

Először Szujó Zoltánt kérték fel az Exatlon műsorvezetésére, de nem engedte el az MTVA

Nem Palik László volt a csatorna első számú választottja.

Szujó Zoltán a SorozatWiki Podcast vendége volt a minap, ahol többek között bevallotta, annak idején nagyon rosszul érintette a Forma-1 körüli botrány, ráadásul ez pont egybeesett azzal, hogy korábbi munkáltatója, az MTVA nem engedte el a TV2-höz. Mint kiderült, ugyanis őt kérte fel először a csatorna vezetése a sportreality műsorvezetésére, de nem vállalhatta el a feladatot.

Szujó Zoltán

Fotó: Schumy Csaba

„Egy fél évvel korábban megkeresett a TV2, hogy szeretnének indítani egy új vetélkedőt, és mindent megtennének, hogy én legyek a műsorvezetője. Exatlonnak hívták. Bementem a Magyar Televízióban a megfelelő irodákba, és azt mondtam: Srácok, engem fölkértek egy ilyen feladatra. Tudjuk, hogy rólam mindenkinek a Forma-1 jut eszébe, egy óriási promóciója lenne a magyar Televíziónak és a Forma-1-es közvetítéseknek is” – mondta a podcastben Szujó Zoltán.

„A terv az volt, hogy decemberben elkezdik a forgatást Dominikán, és februárban haza lehet jönni, tehát pont a Forma-1-es holtszezonra esik. Azt mondtam az MTVA-ban a vezérkarnak, hogy imádom a Forma-1-et, de valami más impulzusra is szükségem van. Nagy promóció lenne, aztán jövök vissza közvetíteni. A TV2 így kért kvázi el. De nem engedett el a Magyar Televízió. Szíve-joga volt, hisz szerződésünk volt” – tette hozzá a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke. Elárulta, ezután esett a csatorna választása Palik Lászlóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top